Capitolul 13

14 0 0
                                    

Am stat mai toata ziua pe sezlong si am baut limonada. Zilele ca acestea sunt preferatele mele. Nu am grija hartiilor si a companiei.
Ahmed m a sunat de 2 ori sa ma intrebe daca sunt de acord cu niste lucruri si cam atat.
Inainte eram speriata de el si imi era frica ca la fiecare pas gresit al meu as putea pierde totul. Dar nu . Totul este in regula. Ne intelegem foarte bine .
Acum lasand toate astea la o parte ar cam fi cazul sa ma apuc de facut bagajele.
Nu vreau sa iau prea multe haine dupa mine , bine , mereu imi propun asta si nu reusesc. Plec cu doua valize si ma intorc cu patru . Unii ar zice ca sunt obsedata de cumparaturi, dar nu e asa. Este adevarat ca am o camera mai mare decat dormitorul meu plina cu haine , pantofi , genti si alte lucruri dar imi place sa fiu mereu imbracata intr un numit fel asa ca ... Nu ma judecati .

Am hotarat sa conduc pana la Aiden ,l am sunat si l am anuntat ca maine seara ajung la el. Nu sunt o persoana foarte matinala ,voi pleca undeva pe la amiaza .
Am inchiriat un apartament cat voi sta acolo deoarece nu vreau sa stau pe capul lui Aiden . Chiar nu stiu cat voi sta acolo iar de aceea am vorbit cu proprietarul si ne am inteles sa i platesc chiria dupa ce voi pleca.
Chiar vreau sa l ajut pe Aiden de aceea mi am facut timp azi si am sunat niste persoane mai influente , sa zicem asa .
Dupa moartea parintilor mei am pastrat legatura cu majoritatea relatiilor lor deoarecd niciodata nu sti cand ai nevoie de ajutor.
Unii sunt din lumea afacerilor , altii se ocupa cu treburi mai murdare .. sa zicem asa .
Si am luat legatura cu cineva care este dispus sa ma ajute in cazul unor treburi mai urate .

Nu sunt eu de acord cu mafia si cu astfel de lucruri dar cand ai nevoie ... Ai nevoie .

La media este piscina mea .

Putere  si  CaracterWhere stories live. Discover now