Capitolul 3

32 1 0
                                    






In momentul in care mama a rostit acea propozitie am ramas fara aer. Tatal meu a murit . Asa ceva nu poate fi posibil , nu imi vine sa cred dar ce ma impresioneaza e lacrima mamei care se prelinge pe obrazul ei . Are aceiasi postura dreapta , tine capul sus si stiu ca in momentul asta ar tipa de durere dar vrea sa fie puternica pentru mine , pentru ceea ce urmeaza .

Dupa o saptamana

Totul este o harababura . Mama alerga dintr-o parte in alta , suna telefoanele , oamenii vin si pleaca de parca casa noastra s-ar fi transformat intr-o intersectie. Mama e depasita de situatie , stiu asta dar asa cum o stiu eu ea lasa pe toata lumea cu impresia ca totul e bine cand nu e .
De dimineata pana seara e la companie , noaptea nu doarme , sta inchisa in birou si lucreaza . Ii este greu sa conduca singura compania . Dar ce mă sperie pe mine este faptul ca se ocupa și de mafie .

Așa este . Tatăl meu a fost șeful unei mafii destul de puternice . Mama nu s a implicat pana acum treburile astea . Ea se ocupa numai de companie. Ma mir ca inca face fata.
Dupa inmormantarea tatei mama a primit conducerea companiei , a imperiului pe care l-a construit impreuna cu tata. Era mult mai usor cand conduceau amandoi dar acum mama trebuie sa conduca singura. Stiu ca o va scoate la capat asa cum face mereu dar mai stiu si ca e epuizata .
Sper sa fie mereu puternica ca sa poata face fata si sa nu fie nevoita sa vanda din actiuni deoarece daca s-ar ajunge la asta ar fi complet demoralizata , ar fi dezamagita de ea insasi deoarece e o femeie ambitioasa si inteligenta si nu lasa pe nimeni sa o puna la pamanat .
Daca cade de sapte ori se ridica de sapte din ce in ce mai puternica .



Putere  si  CaracterWhere stories live. Discover now