Capitolul 25

9 0 0
                                    

După o luna :

Stăteam afară și îl mangaiam pe Amadeus când deodată o aud pe mama :
-Scumpo , stai aici de mai bine de 2 ore . Haide înăuntru.
-Nu .
-Amanda nu mai fi încăpățânata.
-Așa sunt eu .
-Ești în starea asta de mai bine de o luna . Un poți continua așa. Nu o sa găsești niciodată o cale de a ieșii din situația asta dacă nu Îți revii.
-Cine a zis ca vreau sa găsesc o cale de salvare ?
-Ști ce , cand te trezești la realitate sa mă anunți.

Amanda POV

Așa este . Mama are dreptate. Nu pot sa o țin tot așa. Nu o sa reușesc niciodată , dar îmi este și teama în același timp sa încerc.

După seara aceea , nimic nu mai este la fel . Am vândut tot ce avem în America și am venit la mama în Spania.
Mama a reacționat binișor când a aflat ce s a întâmplat și m a încurajat sa nu mă las bătută dar așa Cum am spus , îmi este frica . Nu vreau sa pățească nimeni nimic .

În ciuda a ceea ce s a întâmplat, prietenii mei nu m au abandonat. Au aflat cele întâmplate . Au venit acum 2 săptămâni la mine în vizita și a fost super. Am dat o petrecere, am făcut cumpărături și am povestit.
Dar mi au spus ceva ce m a pus pe gânduri . Mi au spus ca dacă vreau sa lupt împotriva lui Ahmed , sa mi fac propria mafie și sa recuperez ceea ce am pierdut o sa mă ajute. M a tentat prima data sa spun da , dar le am spus ca o sa ma mai gândesc.

As avea resursele necesare ca sa mi fac propria mafie dar ceva ma retine . Mama are ceva prieteni care m ar putea ajuta cu oameni , cu marfa iar prietenii mei sunt dispuși sa mă ajute.

Sarah POV

Îi este teama . Știu asta și văd. Îi este teama ca cineva la care tine va fi rănit și ca poate pierde mai mult decât a pierdut deja . O înțeleg. Știu prin câte a trecut și câte a vrut sa rezolve și este normal sa i fie teama . Dar trebuie sa și revină.
Nu așa este fata pe care am crescut o și educat o .
Fata mea este frumoasa, desteapta, curajoasa , nu îi este teama sa spună ce gândește , merge cu capul sus indiferent de ce se întâmplă și este ambitioasa, lupta pentru ceea ce vrea .
Amanda de acum , este o Amanda pe care am încercat sa o ascund în interiorul ei de când era mica . Este temătoare, ii este frica sa se uite în ochii cuiva, nu are privirea aia pătrunzătoare.
Dacă nu își revine , o sa o fac eu sa și revină în fire și sa conducă.
Pentru asta s a născut. Sa conduca mai departe imperiul Cross .
Și asta va face !

Putere  si  CaracterWhere stories live. Discover now