Capitolul 15

15 0 0
                                    


Dupa 6 ore de condus si un zbor foarte lung am ajuns in final in San Diego.A fost o calatorie foarte obositoare. Ma dor toate oasele si pana cea mai mica bucatica de muschi plange .
Dar acum nu mai conteaza . Principal este ca am ajuns . Este ora 3 p.m. , voi merge si voi dormii putin dupa merg sa ma vad cu Aiden. L am sunat si l am anuntat ca am ajuns , este foarte fericit ca am venit sa l ajut. Eu sper sa si reusesc lucrul asta , ca daca nu , nu stiu ce se va intampla .
Apartamentul este asa cum am dorit eu . Este super . Dormitorul este mare iar dresingul este pe masura .Am vorbit si cu nana , am anuntat o ca am ajuns bine si ca nu am avut probleme pe drum.
Las bagajele si ma pun sa mi command ceva de mncare , nu am mai mancat nimic de azi dimineata , cand am mancat un sandwich . Deci... stomacul meu face galagie .
Cred ca voi comanda o pizza sau paste , pana imi vine comanda voi incepe sa despachetez , ca am ce despacheta .
-Buna ziua ! Cu ce va pot ajuta?
-Buna ziua ! As dorii sa command o portie de paste carbonara.
-Desigur , adresa?
- Weel Streed , blocul C , apartamentul 16 .
- Comanda va fi livrata in maxim jumatate de ora.
-Multumesc . La revedere!
- La revedere .Va multumim ca ati comandat de la noi.
Bun , pana vine comanda am timp sa despachetez pantofii , mai exact adidasii si tenesii . Nu am luat nici o pereche de pantofi cu toc doarece sunt in vacanta si nu am in plan nici o intalnire de afaceri sau un eveniment important .
Saptamanile astea voi fi EU . Ma voi imbraca cat de comod si simplu voi putea . Nu pantalonii de stofa , nu sacouri , nu camasi de firma , nu genti scumpe ....NU. Pana ma voi intoarce in New York sa nu aud .

-Buna ziua ! Poftiti comanda dumneavoastra .
-Multumesc .La reveddere.
-La revedere!
Yamy . Mananc si dupa somn . Cel putin 4 ore de somn imi vor fi de ajuns ca sa mi incarc bateriile .

La media o imagine cu dormitorul meu din apartamentul inchiriat.

Putere  si  CaracterWhere stories live. Discover now