Bölüm 33 / Bataklık

18.8K 918 461
                                    

Hyyyooo

Bildirimi görünce şaşkınlığa uğrayanlar????

Multimedya Arda,

Keyifli  okumalar...

"Vallaha benim hiç bir suçum yok müdür baba, amca, dayı beyciğim. Ben kendi kendime oynuyordum... Bir baktım ikizler önümden geçiyor.. O sırada benimde elim şey etmiş.. Yanlışlıkla basmış bulunmakta olmuşum....Sonra iki renkli kafa baktım bağırıyor, Görende kafalarına taş düştü sanar. Altı üstü boya. Ne olmuş yani, Bir günde şirinler gibi görünseler. Hem herkes bilir ki şirinler dünyanın en tatlı uydurmasyonu. Adı üstünde şirin bunlar. Ikizler nasıl bir iyilik ettiğimin farkında değiller. Aşk olsun yani... Hem ben çok severim onları, bile bile yapar mıyım hiç öyle bir sey?" Müdür bana sen kimi kandırıyon, bu kaçıncı? bakışları attığında "Benim kayıp babam sizsiniz kesin." diyerek zırvalamaya devam ettim. Ayrıca, günahım kadar sevmezdim o çürük yumurta ikizlerini.

"Senin baban kayıp değil ki!"

"Vallaha beni affedin, babamı Mısır'a gönderir kayıp ilanı yaptırım. Baban olmaz diyorsanız amcam olun, dayım olun... halam olun. Yeterki şu kızı bu sefer cezasız gönderin." Köpek yavrusu bakışlar, bebeksi bir ifade ve yer çekimine yenilen sarkık dudaklar.

"Masal..." bir göz devirme eşliğinde "Kızım sen bu odadan ne zaman cezasız çıktın?" dedi yüz ifademden bir gram etkilenmeyerek. Daha önce binbeşyüz kere denememiş olsaydım bu ifadeyi yutardı da... Off kimi kandırıyordum ki... Ben Hababam sınıfı olsam, müdür Külyutmaz olurdu. "Hakikaten müdür amca beyciğim.... Ne vicdansız bir eğitimcisiniz yahu. Bir kerecik affetmediniz beni. Bana özel bir vizdansızlık mı yoksa genel olarakta herkese böylesiniz?"

"Bu vicdansızlık değil kızım... Bunun adı disiplin ve evet okul kurallarına uymayan herkese karşı boyleyim. Şimdi yeni cezanada gelirsek eğer..." Ehh bana özel değilmiş... Aslan müdürüm benim. Aras'a bile ayrıcalık tanımazsa... derken Aras'ın yeniden aklıma gelmesiyle ani bir duygu patlaması yaşayıp "Peki Aşkın kurallarına uymayanlara ne ceza verilir canım müdürlüğüm?" diye fısıldadım derinden gelen bir acıyla. "Aşkın kanununa uymayan vicdansızlara ne demeli, İhanet edene.... Sever gibi bakıp, Dövmekten beter edene."

"Aşkta disiplin olmaz kızım." Müdür'ün yumuşayan ifadesi karşısında ufak bir şaşkınlık yaşasamda bana kızmayıp ne saçmalıyorsun demediği için mutlu olmuştum. "Aşk zaten disiplinsizliktir. Tutarsızlıktır. Zırvalamaktır. Saçmalamaktır. Aşk mantığının sustuğu ne varsa, o demektir." Yutkunarak ellerime baktım. "İçim çok acıyor."

"Yeri geldiğinde dibine kadarda acı çekmektir işte..."

"Beş yıldız on numaralık adamsın be müdürcüğüm..." Sulu gözlerime rağmen gülerek elimi salladığımda "Hadi git." dedi. "Sen en büyük cezanı kalbinden yemişsin zaten. Bu seferlik affedildin "

Aras'a aşık olarak Allah belamı vermiş gibi hissettim müdürün sözleri üzerine.

Bakışlarım önüme düşerken derin bir nefes alıp verdim.

Müdüriyetten çıkığımda sınıfa gitmek yerine spor salonuna gitmeyi planlarken ellerimi kot ceketimin ceplerine yerleştirip ileri baktım. İkiye ayrılan koridorun bir ucunda Aras ve bizim grup beklerken diğer tarafta estetik süratlı Lale ,Bora ve ikizler duruyordu. Ne çok sevenim vardı ve ne çok nefret edenim ama ben şu an iki tarafa da yaklaşmak istemiyordum.

Kaçmak, saklanmak ve görünmez olmak şu en güzel hallerimdi. İlk şeçeneği iple çekip yanıma alırkan ters istikamete girip kimseye görünmeden yangın merivenlerine yöneldim.

ErikHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin