Bölüm 22/ Uzak Dur

23.9K 1.1K 68
                                    

Multimedya ; Derin

"Bana bak Farecik....."

"Bakamam.."

"Masal..."

"Bakamam" çenemden tutup ona bakmam için zorladığında beni, bu ana daha fazla dayanamayacağımı bildiğim için bozmaya karar verdim. Hazır değildim şu anda, Ne söyleyecekse söylesin hazır değildim. Dişlerimi parmaklarına bastırırken bir küfür mırıldanıp uzaklaştı benden. "Sen istedin bunu..." diyip koşmaya başladım. "Sende bunu kendin istedin Farecik..."

Arkamdan kızgınlığını belli eden bir tonda bağırdığında umursamayarak kapıya doğru koşmaya başladım. "Allah'ım sen beni Aras'ın kalbinden koru."

Kapıya doğru yaklaştığımda içeri giren Emir ve Derin'ni görmemle adımlarımı yavaşlatıp tedirgince arkama baktım. Onu bıraktığım yerde öylece bana bakıyordu hala. "Eee nerden başlıyoruz." bilmiyorum dercesine omuz silkip geldiğim gibi tekrar onun yanına döndük. Biraz sonra Ege ve Emir'de gelince'de kendimi bir yere atıp Emir ve Ege'ye emirler vermeye başladım. Cezalarını umutmuş değildim. Emre, Ege'nin şişirdiği balonu yanlışla patlatıp sinirle diğerlerine patlatmaya başladığında gülürek yanıma oturdu. "Nefesine kuvvet kankicim.." diye bağırdım gülerek. "Banane bee, Benden bu kadar!"

"Bütün yıl tribimi yersin, Maviş." tehtidimle, başını sallayıp "Emre niye oturuyor?" diye mızmızlandı çocuk gibi. "O cezalı değil ama siz cezalasınız." diyip elimi Emre'nin omzuna koydum. Derin "Ben ne yaptım yaa?" diye sorduğunda bilmiyorum dercesine dudak büzdüm. Doğru o niye çalışıyordu ki? Hah buldum. "Emir'i çalıştırırsan, bende çalışırım diye ortaya atılalı yarım saat bile gecmedi Deruncum." diyip dil çıkardım ikisinede. Olan var olmayan var canım. Sonra kıskanıp bu hale sokarlar. Derin bana kötü kötü bakıp sandalyenin üstüne çıkıp süsleri asmaya devam etti. "Biz geldik." diye girişte Emir'in sesi yükselirken arkasından elinde hapörlerle gelen Aras'a baktım.

"Okey Emurcum..." dedim aynı Derine'e yaptığım gibi. Başımı kıkırdayarak Emre'nin omzuna koyup "Şimdi o sevgilini git tut. Süsleri asıcam diye yere kapaklanacak şimdi." Emir hızlı elindeki ses sistemini bırakıp, Derin'in yanına gitti. Gözlerim tekrar onu bulurken oda bana bakıyordu zaten. Yada kısık gözleriyle Emre'nin omzuna yasladığım başıma... Gözlerimi kısıp ne dercesine tek kaşımı kaldırdım. "İstediklerinI getirdim Farecik. Ben kaçar..."

"Sen Behlül müsün kaçıyorsun. Yada ben oradan Bihter'emi benziyorum?" yerimden hızla doğrulup ona doğru ilerlemeye başladım. "Gitmene izin verir miyim sanıyorsun? Kurmadan hiç bir yere gitmiyorsun." cevap vermesine fırsat vermeden sırtından itekleyerek kurulan küçük sahneye doğru yürümeye başladık. "Bihter seksiydi o yüzden benzemiyorsun merak etme." O bana seksi değil misin demek istedi? Hah pabucumun çakma Vini'si. "Behlül'de yakışıklıydı sende benzemiyorsun merak etme." birbirimize göz devirip sahneye çıktık. O elindekileri bırakırken, Emir'in yere bıraktıklarını alıp zorlukla ufak merdivenden çıktım. Ses sitemi biraz ağırdı, hemde fazlasıyla. "Ahh." elimdekileri hemen bırakıp yerimden doğruldum ve bir elimle karnımı diğer elimle sırtımı tuttum. "Ne oldu." elindeki haporleri kanara bırakıp mikrofonla bana döndü. Tedirgince karnımı tutup, dudaklarımı dişlerimin arasına aldım. Galiba korktuğum başıma gelmişti. "Masal..." Aras parmaklarını bileklerime dolayıp beni sarstığından utançla gözlerimi kaçırdım. "Hiç, hiç bir şey..."

Gözlerimi Derin'e çevirdim yardım istercesine ama yine Emir'in kollarındaydı. Tahmin ettiğim gibi sandalyeden düşmüştü galiba... Benim yüzümden. Etme bulma dünyası bu oluyordu galiba. Yoksa bu hazırlıksız bir şekilde yakalanmamın başka açıklaması olamazdı. Aras tekrar ismimi söyledi. Yutkunup dudaklarımı yaladım. "Benim gitmem gerekiyor."

ErikWhere stories live. Discover now