10. rész

2.8K 74 11
                                    

Felnéztem szúros szemekkel az illetőre és az egyik gyerek, aki egyel felettem jár eléggé aggodó fejjel nézett rám. Nekem nem kellett több, teljesen kiakadtam rá. Igazából nem tudom, hogy mi volt ez a hírtelen kiindulás de azt hiszem megkönnyebbűltem tőle.

- Tonny bazd meg nem tudnál jobban odafigyelni? Mi a fasznak jönnek belém folyton a kurva életbe? - néztem a plafonra kezemet pedig szét tártam.
- figyelj, nem akartam. Ne haragudj. Jol vagy? - kérdezte meg nyugodtan.
- chh.. hogy jol vagyok? Enyhe kifejezés. Majd ki csattanok. - szólaltam meg szarkasztikusan.
- felsegítelek. - nyújtotta kezét, de nem fogadtam el. Feláltam és éreztem, hogy nagyon fáj a fenekem. Na szép még ez is. A levegő alig jött ki úgy fájt. Aki beütötte már valaha így a fenekét az tudja milyen szar érzés ez én mondom. Lassan odasántikáltam a tanárihoz, majd épp kopogni akartam mikor nyilt az ajtó. Még jó, hogy el léptem onnan különben még az ajtó is pofán talált volna. Na hát mit ne mondjak ez a nap elég pocsékan kezdődik. Az ajtóban az ofőmmel találtam szembe magam. Kicsit meglepődött, ahogy én is de én elöbb eszméltem fel így megszólaltam.

- elnézést tanár úr de most írt Szinti, hogy beteg lett de nem érte el magát, ezért kérte, hogy szoljak magának. - hadartam el mindent közbe sántikálva megindultam.
- köszönöm hogy szoltál. - mosolygott rám. - egyépként mi van veled? - utalt a sántikálásomra.
- ahh egy gyerek nekem jött és leesetem a lépcsöről és azt hiszem beütöttem a fenekem. - hajtottam le a fejem.
- hogy veled midig történik valami. - nevetett fel. - egyépként jól vagy? -kérdezte érdeklődve. Csak egy apró biccentésre futotta, mert a csengő hangos csengése megzavarta a beszélgetésünket. Nagy nehezen bekavarodtam az osztályunkba. A helyemre sántikáltam, majd a pulcsimat összehajtogatva letettem a székre és megfontoltan helyet foglaltam. Mit ne mondjak eléggé világfájdalmas képem lehetett, mert az elöttem ülő srác Ricsi értetlenűl nézett rám.

- jol vagy Zsofi? - kérdezte aggódva.
- persze. - erőltettem magamra egy mosolyt.
- mi történt? - tette fel a következő kérdést.
- Tonny belém jött és leestem a lépcsőn. - mondtam zavarodottan.
- a szemét. Minek van a szeme? Dísznek? - ezen jót nevettünk majd elhallgattunk, mert bejött a töri tanárunk. Őszintén kicsit tart tőle az osztály, ugyan is eléggé magának való és valamiért mindig rajtunk vezeti le a mérgét. Ez ma sem volt másképp. Úgy látszik ma mindenki rám pikkel mivel ez a tetőtől talpig bunkóság is belém kötött.

- Zsófi vedd azt a pulcsit ki a feneked alól. Hol érzed magad a játszótéren? - nézett rám szúrós szemmel.
- tanárnő hagyjon békén kérem! Legalább ma. - mondtam neki unottan.
- ne feleselj! - üvöltötte el magát, amire összerezzentem. - azt mondtam, vedd ki azt a pulcsit magad alól! - kiabált tovább.
- jóó kiveszem csak ne kiabáljon. - emeltem meg én is a hangom. Azt hiszem a tanárnő kicsit többet ivott a kelleténél, mivel ahogy közelebb jött megcsapott a tömény alkohol szag. Hányingerem lett, így akaratom ellenére is elsápadtam és befogtam a szám az orrommal együtt. Éreztem egy nagy csattanást az arcomon és a meleg édes folyadékot a számnál. Szuper még ez is. A faszom kivan a mai nappal. Hogy menne oda, ahonnan kijött ez a büdös némber. Arra eszméltem fel, hogy legjobb barátom Ricsi kiszaladt az osztályból.

     Sziasztok Drágáim meghoztam a következő részt is. Remélem hogy tetszeni fog nektek ez is. Igyekszem minél hamarabb hozni a következő részeket. Addig is jó olvasást, puszii!
😘😘

Szerelmes lettem a Tanáromba (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now