7. fejezet

3.2K 176 2
                                    

"Benjamin"
Nem tudok kiigazodni Aniuszon, de annyira jó, hogy valaki megint törődik velem. Jól esett, hogy meghallgatott és engedte, hogy sírjak. Érzem, hogy ő jó ember, de még semmit se bízok a véletlenre.
Vissza mentem a szobába ahol Zalim rögtön előttem termett.
- Hol voltál ennyi ideig?
- Aniusznál.
- Shh! Ne szólítsd pusztán a nevén mert különben büntetést kapsz! Itt ez a szabály! Felségnek kell őt szólítani!
- De ő...
- Nocsak! Megkerült? - lépett mellénk Hector. Féltem tőle. Mi lesz ha megtudja, hogy már én vagyok a kedvenc? Rettegek, hogy meg fog ölni.
- Mi bajod? Megnémultál? - kérdezi nevetve mire Zalim leinti. Hirtelen azonban kinyílik az ajtó és Aniusz lép be rajta két szolgával és azzal a férfival, aki ide hozott. Hector vigyorog mint a tejbetök, Zalim csak biccent felé, én pedig elmosolyodok mire ő is mosolyog.
- Páris! - szól mire a férfi mellé lép.
- Uram?
- Vidd Benjamint a díszhálóba! A mai naptól fogva ő a kedvencem. - jelentette be mire én láttam, hogy Hector majd felrobban a dühtől mikor rám néz. Aniusz elém lépett és megemelte az állam, hogy a szemébe nézzek.
- Mostantól csak én érhetek hozzád és csak én láthatom a testedet. Ez az egyetlen, amit kérek tőled. Elfogadod? - kérdezte mosolyogva. Bólintottam majd kaptam egy csókot a homlokomra.
Átköltöztem a díszháloba, ami a leggyönyörűbb szoba volt, amit valaha láttam. Szép, fehér és tágas. Nem olyan nagy mint Aniuszé, de nekem tökéletesen megfelelt. Hirtelen éreztem, hogy valaki megérinti a vállamat. Aniusz nagy kezei simítottak végig a vállaimon két oldalról majd belepuszilt a nyakamba. Megugrottam az új, kellemes borzongástól, ami végigfutott a gerincemen mire ő csak kuncogott.
- Tetszik?
- Nagyon szép.
- Benjamin, festeni szeretnék. Lefesthetlek téged? - kérdezte. Ez fura volt, hisz nem mindennap kerdeznek ilyesmit az embertől, de bólintottam.
- Este akkor gyere a szobámba. - suttogta majd kiment.
Az életem gyökeresen megváltozott ezalatt a két nap alatt. Remélem nem fog újra ilyen nagy fordulatot venni.

Az arany rózsa (Befejezett)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora