•5• Yakışıklı Uzaylı

19.1K 594 435
                                    

( müzik ile okuyun )

Min Ju'dan :

Yazık olacak hah Jeon Jungkook piçi ! Onu seveceğimi nasıl düşünür ki ! Burdan çıktıktan sonra Taehyung'un yanına kaçacaktım sonuçta o da mafya bana yardım edecektir .

Taehyung beni çok sevdiği için beni kırmayacağına adım gibi eminim . Ona şu piçi öldürmesini söyleyecektim . Beni nasıl o odada kilitli tutar !

-23:00-

Jungkook çoktan uyumuştur diye düşünüyorum . Hemen ayakkabıları giydim ve üzerime hırka aldım hava o kadar da soğuk değildi zaten .

Kapıyı yavaşca açtım ve dışarı çıktım . İyiki ormanlık yere getirmemişti salak . Hemen koşarak ana yola çıktım . Az sonra bir taksi durmuştu sanırım 24 saat çalışan taksilerdendi .

Taksi durduğunda hemen bindim ve yolu tarif ettim .

Bilirsiniz bazen ölmemek için yalan söylemek gerekir . Bende bunu yaptım . Ölmemek için onu sevdiğimi söyledim . İçimdeki sinsi kızı çıkarmanın zamanı gelmişti .

-23:47-

Sonunda vardığımda parayı ödeyip indim . Taehyung'un kocaman evini gördüğümde gülümsedim . Eve doğru ilerleyip kapıyı çaldım .

2 dakika sonra Tae uykulu bir şekilde kapıyı açmıştı . Beni gördüğünde şaşırsada sonra içeri geçmemi söyledi ve arkamdan kapıyı kilitledi .

-23:50-

Th : Vay be ite bak ! Korkma artık yanında ben varım sana birşey yapamaz . Şuan iyisin değil mi ?

Mj : Evet Tae endişelenmene gerek yok

Th : Tamam hadi uyuyalım kendi odanın yerini biliyorsun zaten

Mj : Evet Tae-ah . Evinde kalmama izin verdiğin için çok teşekkür ederim gerçekten

Th : Aaaa sanki eskiden birlikte yaşamadık Min Ju ㅋㅋㅋㅋ Hadi odana geç te uyu artık yarın sabah cadı gibi olmak istemezsin değil mi ?

Mj : Yah ! Tamam hadi sende git

Th : İyi geceler minik şey

Mj : İyi geceler yakışıklı uzaylı ㅋㅋㅋ

Th : ㅋㅋㅋㅋㅋ


ZORAKİ EVLİLİK / JJKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin