capitol 16

482 25 5
                                    

~Autor~

—Bună dimineața pișcoțel!

Zayn îi sărută tandru obrazul iubitei sale în timp ochii ei se deschise ușor, savurând din plin momentul. Într-adevăr, Zayn știa cum să o facă să se simtă specială într-un mod atât de copilăresc dar totodată dulce. Adora să îl vadă atât de grijului, făcând-o să simtă cum inima  bate din ce în ce mai tare, iar, desigur, Zayn fiind autorul acestor bătăi.

—Bună dimineața Zee! murmurase, mâjindu-și ochii. Încă nu-i vinea să creadă că a dormit alături de el în condițiile în care nu avea mare încredere în el.

—Cum ai dormit? Se așează lângă ea alături de o ceașcă de cafea, mâna lui îndepărtându-i șuvința de pe față. Perrie se îmbujorase ușor la acest gest, ochii ei strălucind în lumina dimineți.

—Foarte bine, șoptise, Excelent aș putea spune. Îi spuse în timp pe mâna ei îi mângâie obrazul, simțindu-i pielea aspră. Zayn cuvințase din cap, înmânându-i ceașca cu cafea.

—Să ști că am fost cuminte, bine ți-am mângâiat puțin piciorul, dar în rest mi-am tinut mâinile acasă!

   Perrie rămase puțin uimită de vorbele lui Zayn, dar imediat un râset tainic îi scăpase din gură, făcându-l și pe Zayn  la râdul lui să râdă. Adora faptul că Perrie era nu mai zâmbet și așa voia să fie mereu încât și-a promis că atât timp cât va fi a lui nu o va face niciodată să plângă.

—Te cred Zayn, spuse printre râsete. Zayn doar strâmbase din nas când văzuse că Perrie chiar o luase în glumă. Era puțin deranjat de reacția ei, el chiar s-a abținut să nu o folosească în scopuri sexuale, asta fiind o premieră pentru el.

—Da foarte amuzant, spuse ofticat, întorcându-se cu spatele la ea. Se simțea prost din cauza faptului că ea a luat în joacă tot ce a zis, încercând să nu spună ceva greșit care sa o rănească.

—Zayn? se apropie ușor de el, Te-ai supărat?

  Perrie își așeză capul pe spatele lui, mâniile ei cuprizându-i abdomenul înfierbântat, făcându-l să geamă gutual la această atingere dumnezeiească.

—Pișcot, oftă, nu m-am supărat, doar că eu cu greu mă abțin să nu fac ceva greșit iar tu interpretezi asta ca fiind o glumă.

   În acel moment Zayn simți cum lacrimile lui Perrie se așterne pe spatele ei, o încruntătură apărându-i pe chipul său. Intenția lui nu a fost să o facă să se simtă prost, nicidecum, chiar nu își imagina că Perrie ar reacționa așa al aceste cuvinte. Era fragilă, cei drept, acesta fiind un dezavantaj pentru Zayn.

—Oh pișcot, o cuprinse în brațele lui, Îmi pare rău, sunt un dobitoc, nu mai plânge nu ai de ce să te simți prost din cauza mea, iartă-mă!

  Perrie își ridică capul de pe abdomenul lui, uitându-se atent la el. Chiar vedea vină în ochii lui ciocolati, iar asta era ca o binecuvântare pentru ea. Știa că o iubea, iar acesta acest lucru era cel mai important pentru ea.

   —Zayn nu trebuie să spui asta, nu ai nicio vină, tu chiar faci un efort pentru relația noastră, iar asta arată ce persoană minunată ești. Te iubesc!

  După ce rostise aceste cuvinte, buzele ei se așternuse ușor peste ale lui, gest puțin neașteptat pentru el. Era prima dată când ea îl săruta pe el, fiind ceva de neimaginat pentru el. Totuși în ciuda confuziei lui, intrase imediat în transa sărutului, mușcându-i ușor buza, gest ce o făcuse pe Perrie să intre-deschidă gura, limba lui Zayn explorându-i imediat fiecare locușor, masând-o într-un mod pasional pe a ei. Mâinile lui se așeză pe spatele ei, căzând amândoi pe pat, neîntrerupând sărutul. Încet cu încet, Zayn îi părăsise buzele, coborând ușor spre gât, mușcând și sugând câteva porțiuni, gest ce o făcuse pe Perrie să-i geamă numele, ambiționându-l să-i ofere și mai multă plăcere.

  —Zayn ah iubire, gemuse slab când observă observă cum tricoul este îndepărtat de către Zayn, lăsând la iveală pielea ei palidă, fără cusur. Zayn își linse buzele într-un mod senzual, deschizându-i sutienul, lăsând la iveală sâni iubitei sale.

—Mă faci să o i-au razna, șoptise, suflând aer cald către sânul drept, degetele lui începând torura sfârcurilor într-un mod cât se poate de delicios. Gemete după gemete ieșau din gura lui Perrie, Zayn continuând să se joace cu sâni ei.

—Oh iubire, îi părăsise sâni, limba lui croindu-și drum spre abdomenul ei plat, sărutându-i fiecare părticică în timp ce mâna lui îi îndepărtă ușor lenjeria intimă, inima lui Perrie bătând din ce în ce mai tare.

—Calmează-te iubito, îi șoptise, degetul lui pulsând in feminitatea ei, sărutând-o imediat pentru ai calma durerea.

—Ah Zayn, gemuse din ce în ce mai tare din cauza presiuni din interiorul său. Mișcările erau din ce în ce mai rapide, făcându-l pe Zayn să introducă încă un deget în feminitatea ei, astfel ațătând-o. Senzația începuse să devină familiară pentru Perrie, ridicând șoldurile în întâmpinarea degetelor lui. Picioarele ei începuse să tremure, gest cel făcuse pe Zayn să mărească ritmul mișcărilor, unghiile lui Perrie zgârindu-i spatele, Zayn fiind concentrată doar pe plăcerea pe care i-o dăruia iubitei sale.

—Dă-ți drumul pentru mine iubire.

  Aceste cuvinte o duse pe prăpastia insuportabilului, dădându-și drumul pe degetele lui Zayn, încercând să-și calmeze bătăile inimi sale. Fusese primul ei orgasm.

—Nu ai ideie ce gust bun ai iubito, îi spuse, lingând și sugând degetele într-un mod tulburător pentru inima lui Perrie.

  Obraji ei căpătase o culoare roșiatică când văzuse expresia satisfăcută a lui Zayn. Oarecum, în sufletul ei, era multumită, chiar dacă nu era sigură dacă tot ce a fost între ei era o joacă pentru el. Totuși, renunță la această ideie, bucurându-se din plin de prezența lui Zayn în inima sa.

—Te iubesc mult pișcoțel, foarte mult.

—Și eu te iubesc Zayn...

snapchat // zerrieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum