c a p i t o l u l 1

705 46 16
                                    


    Inima lui Perrie bătea de o mie de ori mai tare când intrase în curtea liceului. După atâta timp simțea că emoțiile o stăpâneau în cel mai groaznic mod posibil deoarece știa că îl va întâlni pe Zayn. Poate că nu trebuia să îl lase în acea stare de supărare, dar nici la școală nu putea să nu vină, deja pierduse din lecții și asta o afecta, oarecum.

    Pașii ei mărunți făcuse parcursul holului, câteva persoane lovind-o din cauza aglomerări. Înjurase în gând, încercând să nu atragă atenția cuiva. Știa de data trecută de căturarea lui Zayn prin tot liceul după ea, simțind o oarecare rușine. Acum se temea de ce va crede lumea. Îi era frică ca nu cumva lumea să  creadă că este o curvă, având în vedere statutul lui Zayn în aceast liceu.

  —Curvulița a venit la școală!

   Perrie închise ochii, încercând să uite aceea voce. Știa că nu e de bine, încât se gândea că mai bine nu vedea deloc la școală. Capul ei intrase în pământ de rușine în momentul în care Gigi se apropiase de ea, zâmbind superior.

—Curva s-a rușinat! Dar unde este acel tupeu fată? Erai în stare să mă omori când ți-am zis că eu sunt iubita lui Zayn!

  Lacrimiile curgeau una dupa alta pe obraji ei palizi. Nu-i vinea să creadă că tocmai azi trebuia să înfrunte o situație destul de dificilă. Simțea frica, iar asta o afecta și mai tare.

  —Îți spun pentru ultima dată și nu repet! Zayn este iubitul meu! Pe mine mă iubește, nu pe tine!

  Palma lui Gigi îi plesnise obrazul lui Perrie, făcând-o să scape un suspin de durere. Deja i se făcuse rău de la această admosferă încărcată cu atâtea țipete venite de la colegi ei.

  O trase de păr, lovind-o cu capul de dulap, privind-o ucigător. Da, era geloasă pe Perrie pentru felul ei de a fi. Avea tot ce își dorea, mai ales pe persoana pe care ea o iubește nespus de mult, obsesiv am putea spune. Dorea să se răzbune într-un fel, ca să nu uite că Zayn este "al ei".

  —Dă-i drumul acum târfă!

  Zayn se apropiase de cele două foarte nervos din cauza acestei scene îngrozitoare. O apucase nervos pe Gigi, strângând-o atât de tare pentru a nu-și vărsă nervi în alt mod și mai dureros. O împinse, astfel căzând pe jos și încercând să-și revină din impactul dureros.

  Zayn o ajutase pe Perrie să se ridice, cuprizând-o în bratele lui. Știa că este foarte slăbită și faptul că Gigi a rănit-o îi atinse o coardă sensibilă a inimi lui. O iubea și dorea nu mai el să o protejeze de ce este rău.

  —Gata iubito, voi fi mereu cu tine! Nu te voi părăsi niciodată!

snapchat // zerrieWhere stories live. Discover now