capitol 15

487 24 4
                                    

~Autor~

    Zayn îi sărută delicat mâna iubitei sale în timp ce ochii lui ciocolati sclipeau în lumina luni. Cei drept, după atât timp, simțea și el ce înseamnă iubirea. Știa că a îndurat multă suferință până să ajungă aici, dar aceea suferință nu se compara cu fericirea pe care o purta în sufletul său.

—Zayn totul este minunat, tu ești minunat, te iubesc!
 
  Perrie îi atrase atenția de la gândurile lui, făcându-l să zâmbească sincer la auzul cuvintelor ei. Simțea de data asta că tot ce spune e din inimă și că nu ar fi în stare să-l mintă în legătură cu sentimentele ei, nu atât timp cât și el simțea la fel pentru ea.

—Și eu te iubesc mult pișcoțelul meu, mult de tot! Îi șopti, trăgând-o în brațele lui, privind ușor la stelele care îi făcuse să închidă ușor ochii, punându-și, astfel, o dorință, dorința de a se iubi mereu.

"—Promit că voi avea grijă de tine mereu și te voi iubi necondiționat!" își spuse Zayn în minte în timp ce Perrie se gândi doar la fericirea care înflorea în inima sa. Era îndrăgostită cei drept, iar pentru ea acesta este cel mai frumos sentiment pe care la trăit vreodată, practic nu mai avea nevoie de nimic, doar de el, nu mai de iubirea lui.

  —Piscoțel, mai bine am intra în casă, vei răci și nu vreau să fi din nou să te îmbolnăvi. Îi spuse grijului, sărutându-i nasul, gest ce o făcuse pe Perrie să chicotească. Îi plăcea când avea grijă de ea în felul lui, iubitor și grijului.

—Bine iubitule, nu vreau ca și tu să te îmbolnăvești! Perrie strâmbase din nas la acest gând, Zayn zâmbind subtil. Era pentru prima dată când îi spunea "iubitule", iar asta era o premieră pentru el, cât și pentru Perrie. Era uimită de tupeul ei și deasemenea știa că nu mintea vorbea ci inima ei.

  Ținând-o de mână, Zayn înaintă cu ea spre camera lui, fiind cuprins de vraja iubiri încât nu conștientiza unde se află mai exact.

—Uh stai pișcot, am încurcat camera. Spuse stânjenit, scărpinându-și ceafa în semn se stâjenitor. Perrie oftase, dar zâmbise scurt în următoarea secundă. Nu voia sa strice relația cu el din cauza unei mici greșeli așa că îi sărută delicat obrazul, făcându-l pe Zayn să înghite în sec.

  Perrie se îndepărtă de el, căscând. Zayn observă imediat faptul că iubita lui este obosită, conducând-o imediat în camera lui.

—Păi pișcot, nu credeam că vei rămâne peste nopate la mine, murmurase, Dar cred că hainele mele sunt destul de confortabile. Îi întise o pereche de pantaloni de trening și un tricou negru.

—Baia e în dreapta iubire, îi spuse, sărutăndu-i ușor buzele, Stai calmă nu voi face nimic.

   Perrie îi zâmbi, intrând imediat în baie. Nu-i vinea să creadă că își petrece noaptea la un băiat și că nu este acasă citind sau învățând. Putea spune că Zayn a trezit o laură îndrăzneață a ei, iar asta îi aducea o stare destul de bună.

  Terminând dușul, Perrie se îmbrăcă cu hainele lui Zayn, parfumul lui intrând imediat în nările ei, făcând-o să scoată un geamăt de plăcere. Era obsedată după el, iar asta era o grijă pentru ea, se gândea la faptul că într-o zi asta va lua sfârșit și nu va mai simți această fericire. Totuși, își adună forțele, ieșind din baie. Zayn o observă, întins pe pat, schițând un zâmbet de mulțumire când o văzuse pe Perrie cum se apropie ușor de el, purtându-i hainele.

  Zayn îi făcuse loc, gest ce îi făcuse obraji lui Perrie să prindă o culoare roșiatică. Se așeză ușor lângă el, Zayn trăgând-o aproape de el, lipind-o de corpul lui înfierbântat.

—Somn ușor pișcoțelul meu, te iubesc! îi șopti, închizându-și ochii.

—Somn ușor iubitule, te iubesc!
 

 

snapchat // zerrieWhere stories live. Discover now