del61

1.8K 45 3
                                    

Justins synspunkt:

Så fort vi var i Norge så dro vi rett til den svære arenaen jeg skulle spille på. Jeg visste at idag kom til å bli enda mer hyl og hysteri enn de andre plassene vi hadde vært.

Jeg gikk ut på senen og så utover den tomme salen helt til April plutelig stod foran meg. "Gleder du deg til å vise den norske fansen hva du er god til?" spurte hun og en stort smil bredte seg over munnen min samtidig som jeg nikket.

"Du kan synge overboard med meg hvis du vil?" spurte jeg, men hun var kjapp til å avslå. "Jeg kan velge OLLG," sa hun og smilte, men denne gangen var det min tur til å avslå. "Jeg tror ikke det er så lurt," startet jeg før jeg fortsatte: "Da kan det hende du kommer bak senen igjen uten det fine lange håret ditt!" Jeg lo når jeg så at hun ble litt stresset. "Du er nesten like kjent som meg nå vettu," sa jeg og smilte svakt mens jeg strøk kinnet hennes sakte. Hun ga meg et nikk og lente seg inn og la et av de herlige kyssene sine på leppene mine.

"Vi kan høre dere!" sa Scooter fra en mikrofon. Han stod i lydrommet og ventet på at jeg skulle teste lyden, men jeg tror ikke han mente at jeg skulle teste lyden ved å kysse på April! "Jeg tester jo lyden," lo jeg og kysset April kjapt på kinnet og gikk lenger ut på senen. Jeg fremførte boyfriend nummeret for den tomme salen og forestilte meg alle de hylene jentene - og guttene.

Etter konserten dro vi til hotellet vi hadde leid rom på. Det skulle holdes en konsert til i Norge neste dag så i morgen kunne vi bare slappe av frem til showet for å så ta en kort flytur til Sverige.

Enemies?Where stories live. Discover now