del19

3.2K 38 3
                                    

Justin's synspunkt:

Jeg våknet. Hun liker meg ikke og jeg kan ikke akkurat tvinge henne til det heller? Jeg binder meg ikke så fort til folk, men når jeg gjør det er det altfor fort. Det har ikke gått mer enn en uke! Jeg skjønner henne, det har gått kort tid og halvparten av tiden var vi spydige mot hverandre, men hun gjør meg hel. Hun hjelper meg til å være den jeg vil være og det plager meg at jeg ikke kan kysse og klemme på henne når jeg vil! Jeg klarer ikke la være, når jeg ser henne kribler det i hele meg. Jeg er forelska. Ikke sånn kort forelskelse som ikke betyr noe. Jeg er ordentlig forelska, helt ekte. Jeg tenker ikke på annet.

Jeg plantet et kyss på kinnet hennes og reiste meg før jeg tok på meg klærene og somlet ned til spisesalen.

Jeg møtte Scooter i gangen. "Hey, bro!" sa jeg og gjorde en handshake. "Åssen går det med deg og April?" spurte han pluselig. "Vel, jeg hadde visst allerede fortalt henne det når jeg var full, men jeg tok det opp igjen i går kveld," - "Hva sa hun til det da?" - "Det har bare gått en uke, hun liker meg ikke sånn jeg liker hun," mumlet jeg litt trist. "Da får du få henne til å gjøre det da, vettu," sa Scooter og gjorde en ny handshake før han satt opp tempoet motsatt vei av den jeg gikk.

Jeg satt meg ned ved spisebordet, men uten mat. Jeg var ikke egentlig sulten. Ikveld reiser vi videre til neste stat, og neste der igjen tar vi flyet over til Europa. I dag ville jeg ikke sitte inne. Jeg må få April med på noe, men hva?

April kom gående ned i en søt, hvit kjole med åpen rygg og håret i en dott oppe på hodet. Hun hentet noe å spise før hun satt seg ned ved bordet hun også. "Når reiser vi idag?" spurte hun onkelen sin til høyre for seg. "Ikke før 8," mumlet han og tok en slurk av kaffen sin. Hun så bort på meg. "Hva skal vi finne på? Bare være her?" - "Nei, det skjer jo ikke noe her... Vi kan gå i sentrum?" spurte jeg. "Ja, for ingen vet hvem Bieber er?" spurte hun spydig og lo. Jeg løftet på skuldrene. "De fleste vet jo hvem du er også nå da," sa jeg og flire.

Enemies?Where stories live. Discover now