del56

2.2K 44 4
                                    

Vi hoppet inn i bilen som skulle frakte oss til arenaen. April lente hodet sitt mot skulderen min. "Trøtt?" spurte jeg. Hun nikket på hodet. Jeg la armen min godt over skuldrene hennes og trakk henne nærmere. "Du skulle gjerne blitt igjen på hotellet og sovet, men du vet Scooter ikke lar deg gjøre det," sa jeg lavt. Hun nikket nok en gang og pustet tungt ut.

"Forresten jeg lurer på noe," sa jeg da jeg var i prøverommet og April satt på utsiden i sofaen. "Spør i vei," sa hun og lo svakt. "Hva i huleste gjorde du og onkelen din i jungelen da du ble bitt?" spurte jeg.

"Vi tenkte vi skulle se om det var noe hjelp å få noe sted. Kanskje en enslig hytte eller noe... Så kom hyenene og onkelen min kommanderte meg opp i treet,men på veien opp fikk en av de hundelignende dyrene tak i foten min og bet meg, men heldigvis gikk det bra," sa hun.

"Du var modig da bae," lo hun. "Jeg ville gjort det igjen!" forsikret jeg henne om.

Jeg klemte henne hardt når jeg kom ut fra prøverommet igjen. "Kan jeg si det til fansen? Plisplis?" spurte jeg sukkersøtt. "Si hva?" spurte hun og lo svakt. "Oss, vel."

Annsiktet hennes endrer seg en smule og hun så litt forkrekket ut før det myknet seg opp igjen. "Ja." sa hun og klemte meg nok en gang. "Si det på senen idag," mumlet hun i øret mitt før hun trakk seg unna. Jeg nikket og smilte stort.

"Gi alt på senen. Lover du det?" spurte hun. "Jeg lover," sa jeg og kysset henne svakt på de deilige leppene hennes før jeg løp ut på senen.

Enemies?Where stories live. Discover now