del33

3K 49 7
                                    

Aprils synspunkt:

Idag er siste busstur innenfor statene her i USA. I løpet av morgendagen vil Justin spille sin siste konsert i dette landet før vi flyr hele veien over til Europa. Jeg gleder meg som en liten unge på julaften. Jeg har aldri vært utenfor USA.

Scooter hadde bedt alle ta plass i bussen igjen, men jeg ville virkelig bruke et ordentlig toalett før vi dro så jeg sa at jeg kom litt etter. Jeg gikk ut fra toalettet jeg hadde låst meg inn på og møtte Chaz. Han stod ved vasken og så på seg selv i speilet. "Du er klar over at du er inne på jentedoen ikkesant?" spurte jeg og tok plass ved vasken han stod ved siden av. "Ja," svarte han uinteressert før han fortalte at han hadde kommet for å se etter meg. Det ble en litt klein stillhet på vei tilbake i bussen.

"Skal dere være med til Europa?" spurte jeg og så ned på fingrene mine som heklet seg sammen. "Seff!" utbrøt han og så på meg. "Hvor lenge skal du være på touren?" spurte han. "Hele veien regner jeg med. Har ikke akkurat noe annet sted å gå." - "Hvorfor drar du ikke hjem?" - "Onkelen min er ganske overbeskyttende så siden jeg ikke er myndig enda så får jeg ikke være alene," mumlet jeg og gikk inn bussdøren.

"Det tok lang tid!" utbrøt Justin og reiste seg opp for å klemme på meg. Jeg trakk meg unna og så rart på han. "Jeg føler for å klemme noen," lo han. "Klem Chaz ellerno," sa jeg uinteressert og okkuperte sofaen ved siden av meg.

"Hvilket sted gleder dere dere mest til?" spurte jeg. Justin så på meg som at han ikke skjønte noen ting. "Europa vel," mumlet jeg og lagde sikler med armene mine foran meg for å vise at jeg ventet på et svar. "Lett, Norge. De er crazy fans," lo Justin. "Å så du bryr deg om fansen enda altså?" sa jeg, men angret så fort jeg så ansiktsutrykket hans. "Hva har skjedd med deg a'? Du er like spydig igjen som da vi møttes," sa han surt og trakk seg lenger tilbake i sofaen. Jeg svarte ikke på spørsmålet.

Enemies?Where stories live. Discover now