roommate

129 9 6
                                    


Gözlerimi açtığımda Yugyeom uyanmştı. Çok uykum vardı daha fazla dayanamadım ve  gözlerimi birdaha kapattım. Fakat bu fazla sürmedi banyadon gelen ses ile uyandım.

"BANYO İLK YİNE BENİM.ACABA NE ZAMAN ERKEN UYANICAKSIN JEON JUNGKOOK!"

"GÖRECEKSİN YARIN BEN ERKEN UYANICAM BANYO İLK BENİM OLCAK GÖRÜCEKSİNN"

Yatağımdan kalktım.Üstümde sadece pijamam vardı. Diş macunumu diş fırçamı alıp.Koridora çıktım gidip Seokjin hyungların odasında hazırlanıcaktım ki Hoseok'u gördüm o çoktan hazırdı.Bana bakıp gülümsedi. Şu çocuk gülümsedikçe kalbim yerinden çıkıyor. 

" Hey Kook!"

"Efendim Hyung ;_?"

"Daha hazır değilmisin sen?"

"Oda arakadaşım odadan attı"

"Gel benim odama orda hazırlan istersen"

"Ama Hyung üstüm yok"

"Ben sana benimkilerden veririm"

"Peki tamam"

Hoseok giyceklerimi yatağın üstüne koydu "Umarım bunlar sana olur",ve odadan çıkıp kapıyı kapattı.Banyoya girdim dişerimi fırçalıdım bütün ihtiyaçlarımı giderdikten sonra Hoseok'un verdiği kıyafetleri giydim. Ve hemen Hoseok'un yatağına yöneldim çok güzel bi koku vardı biraz eğildim ve burnumla o kokuyu içime çektim. Sanırım bu bir tesadüf olamazdı,yatak Vanilya kokuyordu.Benim ise Vanilya kokusuna Zaafım vardı.Hoseok'un şüphelenmemesi için hemen hzılıca odadan çıktım. Çıktığımda Hoseok sırtını duvara dayamış Yoongi ile mesajlaşıyordu ve mesajlaşmalarının içinde "Jungkook b-" geçiyordu sadece orayı görmüştüm çünkü Hoseok beni farkedip hemen telefonunu kapatıp arka cebine koymuştu.Ardından yerden aldığı çantamı bana verdi ve beni aşağıdan yukarıya doğru süzdü "Mükemmel olmuşsun" "Teşekkürler Hyung,senin kadar olmasada"

 Sınıfa doğru gitmeye başladık Hoseok ile. İçeriye girmeden önce beni kapının oraya doğru dayadı ve kulağıma "Sana Tavşankook veya Tavşancık diyebilirim dimi ?" çok seksi gözüküyordu Saçındaki 2-3 tel gözünün önüne gelmişti çantası 1 kolunda takılıydı bian öylece onun gözlerinde dalıp kaldım ordan çıkmak hiç istemiyordum."Tabi ki hyung" saçını geri atıp hafif bir tebessüm yaptı,gamzeleri çıkmıştı aşırı şirinlerdi. Boynuma bir öpücük kondurdu ve 

"O zaman bugün bişeyler içmeye gideriz Tavşancık" dedi

"Ama yarın dersler var" 

"Burda Hyungun var hiç birşey olmaz"

"Peki tamam"

Elimden tuttu ve sınıfa doğru çekti içeriye girdiğimizde bir sürü kişi bizimle alakalı konuşuyordu. "Sevgililer mi?" "Çok yakışıyorlar" "Umarım Sevgili olurlar" "En iyi çift olurlar bunlar" bu cümleler beni çok mutlu etmişti.Sonuçta Hoseok okulun en popüler çocuğu ve nerdeyse bütün okul onla arkadaş eğer bir gün Hoseok ile sevgili olursak arkadaşlarının benden nefret etmesini istemem.




Fullmoon ˙HopeKook˙ [✔]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant