Başlangıç

307 14 5
                                    


Olamaz mı ? Sevmiyeceğini bile bile sevemezmiyim ? Hayat bu her an birşey olabilir.


Zil çalmıştı. Taehyung ile sınıftan çıkıp kantine gittik.Tae hala bana Hoseok'tan vazgeçmemi söylüyordu. Bana bakmıycağını söylüyordu. Merak ediyorum 4 senedir aynı şeyi söylemekten bıkmamıştıydı ? Beni takmayabilir fakat aynı yurttayız illa ki birbirimizi görüyoruz.Bana görmek bile yetiyor. O sırada Jimin  geldi Seokjin hyung ve Namjoon Hyungun nerde olduğunu sordum. Bana bahçede el ele dolaştıklarını söyledi. Hemen Taehyung'un yanına oturdu daha fazla yaklaştılar birbirlerine. Onları takmamaya çalışyordum. O sırada Hoseok'u gördüm yoongi ile birlikteydiler. Elimi çeneme koyup onu izlemeye başladım. Gülüyordu neden bu kadar mükemeldi.Her insanın bir kusuru vardır illaki. Ama Hoseok sanki Melekti, hiçbir kusuru yoktu.O sırada Jimin bana seslendi fakat duymamıştım.Hoseok o kadar mükemmeldiki ona dalmıştım.

"Tavşancık galiba birine aşık olmuş ?"

"Biliyorsun değişmedi Jimin."

"Hadi ama o okulun en popüler çocuğu asla sana bakmaz"

"Belli olmaz Hyung"


Neden bana bakmıycağını düşünüyorlardı. Popüler diye Popüler birini sevmek zorunda değildi ki.3 saat geçmişti. Öğle yemeği vaktiydi. Yemekhaneye gittim fazla yorgundum önümden geçen Hoseok'u farketmemiştim. İstemeden çorbasını üstüne dökmüştüm.Ve ilk defa benle konuşmuştu.

"Önüne baksana be"

"Çok özür dilerim Hyung"

"Önemli değil illa ki bir sebebi vardır"

"Yorgundum.Tekrardan özür dilerim "

"Tamam. Önemli değil :)"


İnanamıyordum. 4 yıldır peşinden koştuğum beni takmayan çocuk benle konuşmuştu.Bu bir başlangıç olabilirdi.Kalbim yerinden çıkmıştı çok hızlı atıyordu. Sırıtarak kantine bizimkilerin yanına gittim. Bana neden bu kadar mutlu olduğumu sordular. Önemli birşey olmadığını söyledim. O sırada ders zili çaldı ve sınıfa çıktık. Derstte hala sırıtmaya devam ediyordum. Öğretmen nederse desin umrumda değildi Hoseok benle konuşmuştu başka ne olabilirdiki. Elimi çeneme aldım çenemide sıraya koydum ve onu düşünmeye devam ettim.Bir ara Hoseok'un oturduğu sıraya baktım. Öyle güzel bakıyorduki sanırım tekrardan aşık olmuştum. Bianda bana baktı ve göz kırptı hemen kafamı başka yere çevirdim. Kalbim daha hızlı atmaya başlamıştı. En köşede oturduğum için,duvara dönüp gülümsedim bugün hayatımın en güzel günü olmalıydı sanırım.

Fullmoon ˙HopeKook˙ [✔]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon