27-HAYAL YAŞIYOR

744 27 10
                                    

ARAL TUNA...

Silahı belime yerleştirdim ve yanımda oturan Baran'la beraber çevik bir hareketle arabadan aşağı indim.Aradığım mahluğun burada olduğundan emindim. Ancak bir pislik burada barınabilirdi.

"Aral aradığımız adresin burası olduğuna emin misin?"

"En az senin bir gerizekalı olduğundan emin olduğum kadar."

"Duygularımı incitmekten vazgeç aşk çocuğu.Burada ancak bir köpek barınabilir."

"Bizde bir it arıyoruz zaten Baran."

Gözlerim yavaşça etrafta gezinirken az ilerideki izbe barakada takılı kalmıştı. Doğrusu benden saklanmak için iyi bir yerdi.Ama unuttuğu birşey vardı. Bende bu intikam hırsı varken onu Cehennemin dibinde dahi olsa bulurdum. Nitekim zaten bugün onu oraya doğru yolculuğa çıkaracaktım. Zebanilere arkadaşlık etsin diye.

Baran'a kulübeyi işaret ettikten sonra hızlı adımlarla hedefe ilerledik. Kapının önünde durduğumuz da içeriden devrilme ve su sesleri gelmeye başladı.Kapının koluna asıldım ama nafileydi. geleceğimi bildiğini tahmin etmiştim. önlemini almıştı. Kapıyı omzumla ittirmemle eski ahşap gıcırdayarak açıldı.

Gözlerimle etrafı taradığımda yere devrilmiş fıçıların çevrelediği elinde bir Çakmak olan ve sokakta görsem evsiz olarak tabir edeceğim bir adam vardı.

"Yaklaşmaya kalkmayın!"

Gerçekten dalga mı geçiyordu? buraya onu gebertmek için gelmiştim yahu!

"Buraya ne için geldiğimi biliyorsun it herif."

"Biliyorum. Ama beni öldürsen bile asla mutlu olamayacağını bilmek bana zevk veriyor."

Sinirle dişlerimi sıktım ve o daha etrafı ateşe veremeden 3 büyük adımda üstüne atlayıp çakmağı elinden aldım ve Baran'a doğru fırlattım. Yalvarması, ağlaması gerekmez miydi? bundan öncekiler hep öyleydi. önce yalvarır, sonra ağlar hiçbiri para etmediğinde ise o mide bulandırıcı tehtitlerini sunar.Bu seferki ise sadece damarıma basmaya çalışıyordu. ve oldukça başarılıydı.

Ellerimi boğazına doladım ve kafasını parçalarcasına duvara bastırdım. verdiği yanıt sadece kahkaha atmak oldu.

"Gerizekalı mısın? Seni parçalara ayıracağım ama hala gülüyor musun? "

"Sana hayatında ki ikinci yıkımı yaşatacağım için mutluyum sadece.Bunu bana çok göremezsin."

"Ne yıkımından bahsediyorsun pislik?"

"Şu kız...Hale. Yoksa Hayal mi demeliydim?"

"O ikisinin adını ağzına alırsan senin Böbreğini deş-"

"Onlar iki kişi değiller.Sadece tek bir bedende iki ismi almış kişiler."

"Hayal benim kız kardeşim. Acımadan katlettiğiniz küçük kız kardeşim."

"Asıl aptal olan sensin.Hala anlamadın mı?Hayal yaşıyor."

"Onu siz öldürdünüz. Yaşaması mümkün değil. Cenazesinde onu cennete kendim uğurladım."

"Öyle bir güzelliği öldürmeye biz bile kıyamadık. Ama yaşadığına inanmadığına göre ölümüne alışmak çokta zor olmayacaktır. İkinci ölümü. Ama bu seferki gerçek olacak."

"Hangi siktiğimin ölümünden bahsediyorsun? Hayal bunca zaman yaşıyordu öyle mi?"

"Evet.Hale, senin söyleminle Hayal bunca zaman Amerika'da,sizden uzakta Onu evlat edinen ailesiyle yaşıyordu.  Ailesi öldüğü için Buraya geri döndü Ve şansa bak ki baban ve sen onunla yeniden karşı karşıya geldiniz.Sanırım kan çeker dedikleri doğru. Söylesene Aral öz kardeşine aşık olup onu becermek nasıl bir duygu?"

Dediklerine katlanmak gibi bir niyetim yoktu . Ama son birşey öğrenmem lazımdı. Boynunu kırmaya hazır olarak ellerimi onun o iğrenç boğazına yerleştirdim.

"Öyle birşey olsaydı Hale bana söylerdi.Geldiği anda karşıma çıkardı."

"O hiçbirşey hatırlamıyor.Bunları yaşandığında daha sekiz yaşındaydı. Yaşadıkları sonucu beyni kendini savunmaya geçti ve anılarını sildi. Sadece duyguları tetiklendiğinde küçük görüntüler hatırlıyor ve onlara da pek anlam verdiği söylenemez."

"Biz nasıl bir bok çukuruna düşürdünüz böyle."

"Daha da iyi bir haberim var. Onun ailesi olarak bildiği kişileri sen öldürdün.Kaza yapmalarına sen sebep oldun. Bunu ona söyleyecek misin?"

"Siktiğimin Çeneni kapat ve geber."

"Patron o gün yarım bıraktığı işi tamamlayacak. Kızı istiyor. Ölü ya da diri,Onu kaybedeceksin.Sana olan aşkını kaybedeceksin. Beni öldürsen de bu durum değişmeyecek."

Hiçbirşey yapmadım sadece ellerimle boynunu çevirdim o kadar. Mide bulandırıcı kırılma sesinden sonra Barakadan çıkarken Baran'a Gözlerimle işaret ettim ve kulübeyi ateşe vermesini izledim. Herşey yanıp kül olmuştu . Aşkım gibi. Yıllar sonra kazandığım kalbim gibi.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Yeni bölüm 2 gün sonra gelecek. Beklettiğim için özür dilerim ama böyle büyük bir olayı nasıl yapacağımı pek bilemedim. Yorum ve vote patlaması bekliyorum. lütfen herkes yorum yapsın.

Bu arada Aral Ve Hale'nin şarkısını "Benimle Yan" ilan ediyorum.

Sizi seviyorum ♡

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 28, 2014 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

KELEBEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin