15-BİKİNİ FACİASI

811 28 1
                                    

HALE DİLA DEMİR...

Hızla üstümden doğrulup ayağa fırladığında yaşananların şokuyla ellerimle çıplak göğüslerimi örtmeye çalıştım.

"Hayır bu olamaz?!"

"Neden olamaz?bakire olmak yasak mı?"

"Sana yasak!Beni bu duruma getirmişken en çokta sana yasak!"

"Ben birşey yapmadım..."

"Ya!sen onu birde bana sor!"

Yumruklarını sıkıp çadırına doğru ilerlerken arkasından öylece bakakalmıştım.Yine ben suçluydum.Herzaman olduğu gibi.Atletimi üzerime geçirdim ve geriye doğru kaykılıp başımı gür meşe ağacının kalın gövdesine yasladım.

Zifiri karanlıktaki  gökyüzünü izlerken bütün herşeyi tekrar yaşıyordum sanki.Gökyüzünde o kadar çok yıldız vardı ki  değerli taşlardan yapılmış bir kolyenin sıra halinde dizilmiş taşlarını andırıyordu.Tanrı bu gece gökyüzüne cömert davranmıştı.

Hafızamdaki anılar tazelenirken birden yaptığımın ne kadar yanlış olduğu kafama dank etti.Bana değer verip,önemseyen bir sevgilim vardı ve ben kendimi ona öptürmeye bile çekinirken,benden nefret eden ama anlamadığım bir biçimde aynı zamanda arzulayan,ona karşı ne hissettiğimden emin olmadığım çocukla resmen...Ah şey yapıcaktım.

Adını söylemeye bile utanırken masumluğumu kaybetmeye sadece bir adım uzaktaydım.Bir adım...

Nasıl biri olmuştum böyle?Aral beni nasıl birine dönüştürüyordu?.

Barış'ın yanına gidip onun sıcaklığında hiçbirşey yokmuş gibi kıvrılmaya yüzüm yoktu.Yavaşça doğruldum ve ateşin bulunduğu alana doğru ilerledim.Sıcaklığa yakın bir kütüğe kıvrıldığım zaman bu ben değildim.Eski ben nerelere kaybolmuştu bilmiyorum ama benim tanıdığım Hale bu kadar ahlaksız değildi...

~》~》~》~》~》~》~》

Sabahın ilk ışıklarıyla üstüme örtülen battaniyeyle gözlerimi açtım.Karşımda Barış'ı görmek beklemediğim bir şeydi ve açıkçası onunla yüzleşmeye hazır değildim.Bana içten bir şekilde gülümseyince Açıklama yapma gereği duydum.

"Gece çok sıcak olduda...dışarı çıkınca uyuyakalmışım."

"Anlıyorum kedicik.Yüzmeye gidecekler. gitmek ister misin?"

"Bilmiyorum.Ne cevap verdin?"

"Sana sormam gerektiğini söyledim."

Onunla ilgili iyi düşüncelerimin arasına,düşünceli ve anlayışlıyıda eklemeliydim sanırım.Kesinlikle Aral'ın tam zıttıydı.Ama bir dakika!Ah neden onu sürekli Aral'la kıyaslıyordum ki?!.

"Benim için sorun yok.Sende gitmek istersen gideriz Barış."

"Tamam kedicik.Sen çadırda hazırlan ben bekliyorum."

KELEBEKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin