16. Chybí mi Ashley...

719 37 3
                                    

***O týden později***

***Z pohledu Lucy***

,,Ryane?" Řvala jsem z mé postele na celej barák.

,,Kurva Ryane!" Ryan rozrazil dveře od mého pokoje. Byl zmatený.

,,Co se stalo?" Ptal se.

,,Vypneš prosím tě ten budík?" Udělala jsem psí oči. Ryan vypl budík a pokroutil nade mnou hlavou.

,,Chceš do školy odvést?" 

,,Proč ne?" Usmála jsem se na něj. Ryan je můj nejlepší kamarád. Je to fajn kluk, je na něho spoleh, chrání mě před Kings a to do nich taky patří, nechá mě u něho bydlet, pomáhá mi a další skvělé věci. 

V koupelně jsem si sundala Ryanovo triko, které mám na spaní a moje kalhotky. Prohrábla jsem si vlasy, které by potřebovaly umýt a vlezla do sprchy. Pustila jsem na sebe vlažnou vodu, uvolnila jsem se. Tělo jsem si namydlila mýdlem aloe vera, spláchla jsem mydliny a na vlasy jsem dvakrát nanesla čokoládový šampon. Smyla jsem ho. Vylezla jsem ze sprchy a osušila si tělo i vlasy, které jsem pak vyfénovala. Udělala jsem si odfláknutý drdol, obličej jsem opláchla vodou, na něj jsem dala krém proti pupínkům, akné a tak dále. 2 minutky jsem ho nechala působit, pak jej smyla. Přehodila jsem přes sebe župan a šla dolů do kuchyně. Mám strašnej hlad!

,,Dáš si vločky v bílým jogurtu?" Zeptal se mě Ryan a něco chystal. On ví jak mě udělat radost. 

,,Ty mi čteš myšlenky?! Jasně že jo." Usmála jsem se i když to nemohl vidět. Posadila jsem se a Ryan mi donesl misku s mou snídaní. Mňam....

Po snídani jsem se vydala nahoru do mého pokoje. Oblékla jsem si bílou podprsenku a bílé kalhotky. Ze skříně jsem si vzala bílí top na ramínka nad pupík a černo-bílou sukni s nějakým vzorem. (External Link).

Vše jsem si to na sebe oblíkla, na krk sem si dala zlatý pevný náhrdelník, na levou ruku zlatý náramek, do černé kabelky jsem hodila potřebné věci do školy (ano, vleze se to tam :D). 

V koupelně jsem si namalovala horní linky a řasenkou si udělala dlouhé, černé a krásně výrazné řasy. Na nějaké místa jsem si dala korektor, na rty balzám a třpytivý lesk. Do uší jsem dala zlaté pecičky. Ze stolku jsem si vzala mobil a šla za Ryanem do kuchyně, kde jsem si do termosky nalila kávu. Pak jsem si obula bílé boty na podpatku. 

,,Můžeme?" Ryan přikývl a my vyšli z domu, zamkli za sebou a nasedli do Ryanova auta.

Cesta probíhala v tichu, jen rádio hrálo. Upíjela jsem ze svého termo-hrnku kávu a rozhlížela se z okna.
Zastavili jsme na školním parkovišti.

,,Ze školy tě nevyzvednu, pojedu za Justinem a pak k gangu."

,,V pohodě. Měj se Ryane." Dala jsem mu pusu na tvář a vyšla z auta.

,,Car! Holky!" Křikla jsem na ně. Doběhla jsem k nim a se všema se obejmula.

,,Máte denska po škole časík? Mohly by jsme někam zajít. Co vy na to?" Zeptala se Caroline. Ací a já jsme přikývly.

,,Ozvala se některé z vás Ashley?" Položila tuhle otázku Ací. Ashley mi chybí, strašně moc, neozvala se mi, nenapsala, nic. Mám o ní strach...

,,Ne, strašně mi tady chybí." Řekla jsem. Holky mě obejmuly. 

,,Však ona se brzo ukáže. Neboj." Usmála se na mě povzbudivě Car.

,,Půjdeme už? Za 3 minuty zvoní. Musím si dát ještě věci do skříňky." Daly jsem si věci do skříňky a přesně na zvonění na hodinu jsme vešly do třídy a posadily se úplně dozadu na naše běžné místo. 

(Ne)přáteléWhere stories live. Discover now