7. Kdo zabil moje rodiče

903 35 3
                                    

***Z pohledu Justina***

,,Může mi někdo vysvětlit kde je kurva Jason?!" Začal na nás včechny řvát Alfredo. Dneska máme jít do jednoho skladu, všichni. Jenže Jason se tady od včerejšího večera neukázal. Vůbec nevíme co si o tom máme myslet. Říkal že přijde ve 22:00 a je 22:40 a McCan nikde. Lil říká, že by sme mu neměli věřit. Já nevím no, Jason má celkem dobrý zkušenosti ale že by nás zradil s jiným Gangem? Tak to fakt netuším.

,,Bieber! Posloucháš mě vůbec?!" Ty vole, mě z něho praskne hlava.

,,Jo poslouchám! Nevím kde McCan je!" Odpověděl jsem Alfredovi.

,,Fajn! Ale co s tím skladem?" Zeptal se nás tentokrát už celkem v klidu.

,,Hele, tohle je teď mimo sklad. Myslím že Jason je v jiným Gangu. Moc dobře věděl o týhle akci a já... No prostě mu nevěřím. Do toho skladu bych šel bez něho a zítra by sme Jasona mohli začít hledat. Stejně si myslím, že nás podvedl a je s nějakým jiným Gangem." A vyřešil to? Lil Twist dámy a pánové! On nemá jiný kecy než ty, že Jason je v jiným Gangu, že by sme ho měli vyloučit atd. Ale jinak je Lil v pohodě. Dneska ho vidím podruhé co není zhulenej a to je na Twista co říct.

,,Já bych tam rozhodně šla. Energy tam na nás budou čekat s penězma, my je zabijeme, prachy vezmeme, ještě něco rozkradem a jdeme ne?" Selena musí vždycky říct svůj názor. Tenhle názor se mi ovšem líbí. Selena je moje ex. Sice se s ní ještě někdy vyspím ale pro mě je to čistě bez citů, nevím jak to má ona, ale já sní už chodit nebudu. Zlomila mi srdce ještě když jsem nebyl v Gangu a ona to moc dobře ví. V posteli je dobrá a možná, že bych s ní třeba ještě jednou mohl chodit, ale teď ne.

,,Jo, to by sme mohli Sel. A když už jsme u těch členů, kde je Katherine?" Sohlasil s ní Alfredo. Když dořekl tu otázku, uslyšeli jsme dveře a nějaké nadávky. Všichni jsme se otočili tím směrem a koho pak to vidíme?

,,Ahoj Katherine!" Pozdravil ji Ryan a hnal se k ní. Ryan s ní chce chodit ale ona má Iana. Iana chceme přijmout do našeho Gangu, jen ještě nevíme kdy. 

,,Zdar lidi! Sorry že jdu pozdě ale měla jsem ještě něco na práci." Mrkla na nás a posadila se na gauč. Začali jsme probírat plán na dnešek. Mě se v hlavě pořád motala myšlenka kde je Jason. Já nevěřím že by nás zradil. Možná zapomněl, nebo je na cestě a přijde pozdě. Já nevím, teď se ale musím soustředit na náš plán.

***Z pohledu Katherine***

,,Už musím jít Iane. S Gangem jdeme do nějakýho skladu a já jdu už tak dost pozdě." Řekla jsem Ianovi když mě líbal různě po těle. Právě jsem u něj doma a ležím na jeho posteli.

,,Tak ale třetí kolo by si snad ještě zvládla ne?" Dal mi pusu na špičku nosu a usmál se na mě.

,,Neříkám že ne, já bych zvládla klidně i víc ale už musím jít." Shodila jsem ho ze sebe a šla se do koupelny osprchovat. Když jsem se vrátila do pokoje nahá, podal mi oblečení a já se oblékla. Mám na sobě černé uplé kalhoty a modré tílko a krajkou na krajích. Na tom mám přehozenou černou koženou bundičku a právě si obouvám moje jehly. Mimochodem, ty jsou taky černé. Mé tmavě hnědé kudrnaté vlasy si prohrábnu rukou a vyjdu z pokoje do předsíně kde už čeká oblečený Ian. Ian je v Gangu Lost in the Blood a říkáme si všechno. Vzala jsem si kabelku s potřebnýma věcma a společně s Ianem jsme vyšli z domu.

Nasedli jsme do jeho auta. Ian řídí a já sedím na místě spolujezdce. Nastartoval auto a vyjel.

,,Lásko?" Miluju když mi říká lásko.

(Ne)přáteléWhere stories live. Discover now