13. Vražda ve zprávách...

752 32 2
                                    

***Z pohledu Justina***

Když jsem v těch jedenáct přijel k Gang house, všichni stáli u svých aut. Vystoupil jsem.

,,O co tady de?!" Zařval jsem na ně. 

,,Našli sme ho! Našli jsme Jasona!" Ty vole! Já na něho úplně zapomněl!

,,A to si mi nemohl říct do telefonu?" Na mém obličeji se vytvořil nechápavý obličej.

,,To je jedno. Teď, si jedeme pro Jasona!" Řekl Fredo a všichni nastoupili k sobě do aut. Já jel poslední a následoval je. Zapl jsem rádio, kde zrovna říkali nějaký zprávy. Moc jsem to neposlouchal.

,,Dnes 14. března, se našlo další mrtvé tělo. Tělo leželo u clubu One Night. Policie o tomto činu dostala informace dnes ve 21:00. Vyslechněte si zástupce policie..." One Night? Tam jsem přece dneska byl! A tam jsem potkal Lucy! Začal jsem poslouchat rádio.

,,Mrtvé tělo patřilo muži Jamesovi Rillovi. Měl krátké blond vlasy, modré oči, postava vypracovaná a vysoká 180 cm. Muž byl ve věku dvaceti let. Mrtvola se našla u rohu clubu One Night, kde si byla oběť užít večer. Vražda podle všeho proběhla na parkovišti u tohoto clubu. Muž byl dvakrát postřelen. První zásah dostal do břicha, ten druhý, konečný zásah byl do prostoru mezi oči. Je tudíž jasné že druhou střelu nemohl pžřežít. Tělo bylo odvlečeno za roh clubu, kde pak zůstalo. Upozornilo nás na to pár lidí, kteří se zřejmě byli bavit ve stejném clubu jako právě James Rill. Zeptali jsme se lidí, kteří byli v jeho přítomnosti před vraždou, jestli o tom něco neví. Z jejich přirovnání a popsání určité osoby, jsme zjistili, že tento čin spáchala žena. Žena měla tmavé hnědé až černé vlasy, tmavě hnědé oči, lidé její postavu popisovali malou výškou a vypracovaným tělem. Její oděv plnily černé šaty s květinovým vzorem, černé balerínky a džínovou vestu. Před vraždou spolu James Rill a vrežedkyně měli pohlavní styk. Máme představu a to velmi jasnou, kdo to udělal. Policie do toho však dál nechce zasahovat. Někteří členové policie mají strach o jejich rodinu. Hlavní podezření toiž padá na známou Lucy Hale." 

Ty vole! No tak to je zlý. Dál jsem to už neposlouchal. Vypl jsem rádio a přemýšlel co asi dělá Lucy. A ta vražda? Samozřejmě že ona už zabila miliardu lidí, ale teď když o tom ví policie... No tak co, stejně se Lucy všichni bojí. Ještě aby ne když je to dcera dvou nejlepších gangsterů na světě. No... Ty já ovšem zabil Nechali se. Když už věděli, že chceme zabít i Lucy, nechali se zabít pro její ochranu. Jinak by jsme samozřejmě skončili mrtvý my. Teda... Já...

Katherine přede mnou zastavila a vystoupila z auta. Zopakoval jsem její pohyb a taky vystopil. Zamčel jsem auto takovým tím dálkovým klíčem (pozn. autora. Nevím jak se to jmenuje. Snad všichni víte co myslím) a šel k ostatním. 

Stáli jsme před hodně velkou budovou. (Obrázek domu v External Link).

,,Jdeme?" Zeptala se po chvíli ticha a zírání na ten obrovský a pěkný dům Katherine.

,,Jop." Řekl Fredo a my konečně vešli.

,,Wow..." Šeptnul jsem. Byl to tady vážně luxus!

,,Hledejte nějakou cestu do sklepa." Zašeptal Fredo a my šli hledat.

Na konci jedné chodby v přízemí byli dveře, měli stejou barvu jako zeď, takovou červenou barvu. Normálně bych si jich nevšiml ale já si to tady prohlížím do poslední tečky. Dveře měli malinkou kliku v taky v červené barvě. Chytl jsem kliku a posunul s ní dolů. Není zamčeno! Otevřel jsem dveře. Nakoukl jsem, jestli za nimi náhodou nikdo není. 

(Ne)přáteléWhere stories live. Discover now