Hoofdstuk 24

20.4K 799 247
                                    

Omdat ik al meerdere keren de vraag heb gekregen om boeken te promoten wil ik dit even zeggen: IK PROMOOT NIETS! Sorry, maar ik ga niet iets promootten dat ik niet gelezen heb of ken.il

Laura's POV

Geeuwend loop ik mijn kamer uit en ga meteen naar de keuken. Ik neem de doos cornflakes uit de kast en doe een beetje in een kommetje, melk doe ik er niet bij. Daarna loop ik naar de koelkast en schenk wat fruitsap in een glas. Met mijn ilhanden vol loop ik weer naar mijn kamer. Omdat het pas 8u in de ochtend is eet ik in mijn kamer. Mijn vader is dan vaak al weg of als hij thuis is slaapt hij tot 10u. Rosa en Jason zijn bijna nooit vroegil op.. Het zou kunnen dat ik straks even naar Jason zijn kamer ga, maar dat weet ik nog niet zeker. Als mijn vader of Rosa toevallig op dat moment uit hun kamer lopen is het vast weer één groot drilama en daar heb ik in de ochtend geen behoefte aan. Anders ook niet, maar in de ochtend zeker niet. Wie wil er nu van in de ochtend al geklaag horen? Ik in ieder geval niet.. Ik neem de afstandsbediening van mijn televisie van het nachtkastje en ga tegen de leuning van mijn bed zitten terwijl ik wacht tot de televisie aangaat. Na een paar seconden wachten is hij al aan. Ik kijk even wat er allemaal is opgenomen en bekijk dan een aflevering van Catfish. Vroeger sprak ik vaak met mensen via het internet, maar sinds ik zag hoe weinig mensen zijn wie ze zeggen dat ze zijn doe ik dat niet meer. Op een rustig tempo eet ik mijn cornflakes op en drink ik mijn glas fruitsap leeg. Het glas en de kom leg ik daarna weer op mijn nachtkastje en loop dan naar mijn kast. Ik neem er een wit T-shirt met een eenhoorn op en een zwarte skinny jeans uit, die ik aandoe.

Nadat ik mijn make-up heb gedaan loop ik op mijn sokken naar Jason's kamer. Zonder geluid te maken ga ik naar binnen en sluit de deur achter me. Ik draai me om en kijk naar Jason. Hij ligt op zijn zij met zijn hoofd op zijn hand en zijn andere arm om hem heen. Een slapende Jason is schattig. Op mijn tippen loop ik naar zijn bed en kijk hem dan nog eens goed aan.

"Jason," Fluister ik. "Jason, word wakker." Hij mompelt iets en draait zich om zodat hij met zijn rug naar me toe zit. "Wakker worden," Fluister ik nog een keer, maar geen reactie. Dan moet ik maar iets anders verzinnen..

Ik spring op het bed en ga op hem liggen zodra hij met zijn rug op het bed ligt. Hij mompelt terwijl hij in zijn ogen wrijft en ik begin te lachen. "W-wat doe je?" Zegt hij. Ik blijf lachen en ga op zijn schoot zitten zodat ik naar zijn gezicht kan kijken. "Kon je me niet anders wakker maken zoals een normaal persoon zou doen?"

"Normaal zijn is saai en je draaide je om toen ik je naam zei."

"Misschien omdat ik moe ben?"

Ik zucht en kijk even weg. "Ik wilde je gewoon even zien," zeg ik uiteindelijk. "Ik zal je laten slapen. Sorry dat ik je wakker maakte."

"Nee." Nee? Wat bedoelt hij nu weer? Wilt hij nu niet meer slapen? "Wat bedoel je?" Hij legt zijn handen op mijn heupen en glimlacht. "Ik wil dat je blijft. Je hebt me nu toch al wakker gemaakt," Zegt hij. Ik glimlach en druk een klein kusje op zijn lippen.

Zijn handen strelen mijn zij en hij blijft maar glimlachen. Een glimlach waar je om moet lachen.. "Wat?"

"Je kijkt naar me alsof je moet lachen."

Hij grinnikt en knikt. "Je hebt een t-shirt met een eenhoorn op aan." Ik kijk even naar mijn shirt en haal dan mijn schouders op.

"Wat is er mis met een eenhoorn op een t-shirt?" Vraag ik.

"Het is iets voor kleine kinderen." Ik kijk hem ongeloofwaardig aan en hij lacht. "Nou, bedankt voor het compliment.."

Met zijn handen trekt hij me zachtjes naar zicht toe en ik moet glimlachen als onze lippen elkaar aanraken. "Graag gedaan, schat," fluistert hij tegen mijn lippen en kust me dan. Een kus die je niet wilt stoppen.

In love with my brother (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu