16. Láska založena jen na sexu

1.6K 102 3
                                    

Utáhl motýlka a ukosem pohlédl na celý smoking. Byl drahý a podle toho také vypadal. Letmo oklepal smítko z pravého rukávu. Povzdychl si a celý se přejel pohledem, měl tohle za potřebí, vůbec teď neovládal své city.

,,Kde se loudáš?" Uslyšel kovový hlas za dveřmi. Po tváři ho pohladil studený vánek z otevřených dveří a cvaknutí potvrdilo příchod Pep. ,,Už jdu." Zasyčel hlasem, který se snažil znít medově.

,,Anthony pochop, odpustila jsem ti tvůj malý gay úlet, tak přestaň trucovat, jinak ten večírek nestihnem!" Pepper skoro křičela, čehož se Tony lekl, ale nedal na sobě nic znát.

Byl to obyčejný večírek pro zaměstnance. Tony musel hrát šťastného předmanžílka nebo jak se vůbec těmto chudákům říkalo, snoubenci? Vážně právě sám Stark přemýšlel nad takovým nesmyslem, místo toho, aby se šel bavit, jako vždy.

Pár lidí na něj koukalo zvláštně, nedivil se, vždy byl středem pozornosti, ač se nerad chlubil, byl ten, co se první ožral skoro do němoty a pak předváděl hanbaté scény někde na veřejnosti.

Stál v koutě, popíjel šampaňské a pozoroval lidi. Jak se smáli, v rohu se někdo libal a až teď zaregistroval Pepper, která se někde smála. Její pohled se objevil na něm a kroky zamířili jeho směrem.

,,Dělej, že se bavíš." Uslyšel pobořený hlas jeho snoubenky. Falešně se zazubil a vešel doprostřed parketu v doprovodu Pep.

Jen tak tak, snad jste si užili vánoce, přeji vše skvělé do života ne jen vám ale hlavně i Tonymu.

Také se vám zdá, že Pepper ovládá Tonyho?

Erra

Hranice věků /Starker/DOKONČENOKde žijí příběhy. Začni objevovat