10. až po uši

1.7K 115 7
                                    

Kdyby nebylo Tonyho ruky, co ho vtáhla do černé limuzíny, určitě by snad ještě rok postával a nevěřícně by hleděl na toho lásku nepochopeného Tonyho. Dalo se tomu vůbec divit? Otec ho velmi často ignoroval a i když ho oba rodiče milovali, nikdy mu to nedávali nějak moc najevo.

Když se dveře zaklapli a pár pohledů opadlo , políbil Tony Petera dlouhým polibkem na jeho vláčné pavoučí rty.

Tony ho chtěl, hned teď a tady, ale v jeho pláně mu zabránila ruka, která zastavila jeho pohyb a přiměla Starka pozvednout obočí.

,,Pane Starku, máte snoubenku." Připomněl mu Parker tu přítěž na srdci. Byl hold lakomí, chtít oboje se často nevyplácí, ale když on si nemohl pomoci. Kdyby nechal Pepper a přiznal by Petera, strhla by se bouře něčeho tak neskutečného, že by Peter už nedostudoval a prozrazení kdo je Spider-man by bylo takřka nevyhnutelné.

Odmítnutí Petera, který mu přinášel snad ten nejlepší sex a takové příjemné motýlky v břiše, které Tony nikdy nepocítil a jeho  tak lákali a naprosto okouzlili,  že jen ta představa, o vše přijít byla nesnesitelná.

Chtěl prostě obojí a jako Tony Stark taky mít bude! Tak to vždy bylo a vždy bude.

,,Teď chci tebe!" Zaskučel prosebně Tony a ruku přesunul na Peterovo stehno. Ten, ač opravdu nerad, stáhnul tu mozolatou ruku pryč.

Chtěl se bránit, vážně chtěl, však láska a ty krásná slova, kterými Tony posypal ne jen ústa, ale i krk spider-mana v podobě šepotu dost jasně rozeznatelných zamilovaných slov v polibku snad všude, kam mu zatím dovolil, mu přikazovalo pokračovat v té špatnosti.

Tony se od Petera nevzdálil ani po té, co se otevřel výtah a po menší pauze se zase zavřel.

Netrvalo dlouho, než výtah dojel do určené místnosti, Tony neváhal a vytlačil Petera z výtahu směrem k nejbližší protější zdi. Namáčknul ho tak blízko, až cítil snad každou malou cévu, která právě okysličovala tak dokonalé tělo.

Peter stále cítil tu vinu, ale touha po Tonym byla silná. Možná silnější než oba dva a možná to nebyla touha, možná to je něco víc, třeba láska.

Jeees, tato kapitola byla psaná celkem narychlo a chvilku jsem se obávala, že ji nestihnu vydat.

Dělá Peter správně? Koho si vybere Tony a koho by jste si vybrali vy?

Erra

Hranice věků /Starker/DOKONČENOWhere stories live. Discover now