14.jsou do sebe

1.4K 102 4
                                    

,,Tony." Zasyčela Pepper unaveně a ukazováčky přemístila na spánky z čehož Tony usoudil, že přemýšlí o dlouhém projevu její znechucenosti.
,,Tony, Tony, Tony." Zopakovala zas jeho jméno a tím upoutala pozornost ne jen Petera, ale i samotného Starka.

,,Ach, už dlouho jsem tušila, že nejsi zcela na holky, ale stále jsem žila v domněnce, že tě najdu z nějakým playboy zajíčkem, ale s tímto..." Dala si na čas. ,,Hochem." Její hlas zněl tak pochybně.

,,Ty jsi to tušila?" Zeptal se Tony tiše, ale dost důrazně.

,,Ano, vždy jsi koukal na zadek snad všemu, co bylo člověk dovršený patnácti, ale teď si nejsem jistá ani tímto." Snažila se jemně naznačit Petera, který to samozřejmě vycítil a v této přítomnosti se začal cítit velmi nepohodlně.

,,Pep, já bych si s nikým nikdy nezačal nic, dokud neuvidím občanku." Tyto Starkova slova Pepper vcelku uklidnila, bylo jí vlastně jasné, že by do toho Tony nikdy nešel.

,, Dobrá, ale stále nechápu, to jsem v posteli tak špatná? Nebo co?" Bylo skoro zřejmé, že Pep chce znát odpověď, kdo by taky ne?

Tony se zas zamyslel, bylo to vskutku k popukání, Tony Stark, tak inteligentní člověk se musel po dlouhé době hluboce zamyslet. Co byl ten důvod? Pep ho přitahovala, fyzicky i psychicky. Občas měla mouchy, ale kdo by neměl. Však něco bylo jiné. Co bylo to zásadní, kvůli čemu se vše dělo?

Tonymu se udělalo špatně od žaludku. Ne, samozřejmě, že ne! Nemohla to být láska!

Byla nebo nebyla to láska? Přijme to Pepper nebo bude o Tonyho přízeň bojovat?

Vše v příštím díle, kdo chce, tak odhaděte název další kapitoly, souvisí to!

Erra

Hranice věků /Starker/DOKONČENOWhere stories live. Discover now