23.rész

90 7 4
                                    

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!

/Jenni szemszöge/

Reggel telefoncsörgésre keltem , majd láttam ,hogy a mamám az.
Felvettem a telefont. Elkezdett hadarni , hogy ő meglep engem és Rebit egy ilyen 3 éjszakás wellnesses dologgal...mondom oké biztosan még álmodok de nem. Gyorsan felöltöztem , ami egy fehér , szaggatott farmerból állt és egy fekete pólóból amit beletűrtem a naciba. Cipőnek pedig egy Nike-ot vettem fel. Smink gyanánt meg csak az alapokat kentem magamra. Ezután a suli felé vettem az irányt , ott pedig magamat és a tesómat kikértem a suliból 1 hétre.. vagyis csak akartam, de azt mondták orvosi igazolás kell. Na mondom mindjárt te mész az orvoshoz.. Végül elmentem a dokihoz , adott igazolást aztán visszamentem a suliba és odaadtam. Most már minden rendben.

Charlie ugye dolgozik, de majd skype-olok vele esténként.
Remélem Becca teljesen ki tud kapcsolódni és lezárja ezt az ügyet magában. Lehet majd újra kezdik , de az is lehet , hogy nem...kitudja.

Haza mentem.. bementem a házba , anyával találkoztam először. Köszöntünk , puszi puszi meg minden ilyen tudjátok. Felmentem Rebihez , hogy közöljem vele a tényt.

-Hello Szia!-mondtam mint egy fogyatékos ,mire a húgom elnevette magát.
-Szia!
-Megyünk wellnessezni holnap!-erre elkezdtem öröm táncot járni.
-Komoly??
-Igen szóval pakolj!-adtam az utasítást.
-De kivel megyünk??
-Senkivel, csak ketten.
-Mennyi időre?
-3 éjszaka tehát ugye négy nap, lesz medencézés , masszázs meg minden..már nagyon várom!-izgatott voltam de tényleg.
-Uhh de király!! Menj te is pakolni , de amúgy , hogy megyünk??
-Charlie visz és hoz. Reggel indulunk és felveszünk.
-Jólvan!
-Na én megyek!-elköszöntünk egymástól és indultam is.

*Már a Wellness Szállodában*

Nagyon szép ez a hely. A medencés rész is egyszerűen rohadt jó!
A szobánk kialakítása is szuper.: Az ajtón belépve egyből szembe találjuk magunkat egy nappali szerűséggel , amiből 2 helység nyílik. Az egyik egy fürdőszoba , ami márvány mintás csempével van kirakva. A másik pedig egy szoba amiben egy francia ágy és egy nagyobb tv volt.

Azt beszéltük , hogy kipakolunk aztán felkapjuk a fürdõruháinkat és csobbanunk egyet. Ezt így is tettük. Rebi tök jól érzi magát eddig.. nem akarok vele Leoról beszélni , hátha megemészti ez alatt a kis idõ alatt. A medencézés után felmentünk, Becca lezuhanyzott és ment is lefeküdni. Én pedig Charlieval skype-oltam miután lecsapattam magam. Természetesen Leoékról is szó esett. Elmesélte ,hogy Leo teljesen kész van. Hát bassza meg , õ van kész , õ cseszte el. Akkor Rebi mit mondjon?!..Charlie is egyetért velem , de nyilván a legjobb barátja mellett van és tartja benne a lelket.

/Becca szemszöge/

Hát mit ne mondjak ez a hely gyönyörû és jól érzem magam..de egyszerûen Leot nem tudom kiverni a fejembõl. Hiányzik. Legszívesebben most haza mennék és agyon ölelgetném , de nem lehet. Nem lehetek ennyire gyenge , viszont örökké sem haragudhatok rá.
Bocsánatot kért nem egyszer és még mindig nagyon szeretem..azt hiszem ha haza mentünk beszélek vele, de addig nem. Élvezem a Wellnesst.

*Másnap*

-Hát jó reggelt hülye gyerek!!-ordítottam teli torokból Jenninek. Szegény tuti megsüketült.
-Neked is te marha!
-Ma mi lesz a progi??
-Hmm kezdjünk egy kiadós reggelivel aztán masszázs?
-Benne vagyok! Jól hangzik!

Akkor indulhat ez a nap is..

*A Wellness végén*

Ahhj annyira gyorsan eltelt ez a 4 nap. Örülök , hogy eljöttünk nagyon jól éreztem magam.
Viszont egyet nem értek, mamusznak (mamának) honnan volt ilyen utalványa. Na jó annyira nem érdekel , de köszönöm neki..
Már a bõrönbe pakolunk mert Charlie nemsokára itt van és megyünk haza..alig várom , hogy lássam Leot.
Tudom azt mondtam , hogy sok idõ kell de nem bírom tovább nélküle. Beszélnem kell vele és már tudom mit fogok neki mondani. Megpróbálom vele újra.

Nagy gondolkozásomat az ajtón bejövõ Charlie szakította meg.

-Szia Szerelmem! Szia Becca!-jött oda hozzánk, Jennit megcsókolta engem pedig megölelt.
-Szia!-köszöntünk vissza.
-Indulhatunk?-kérdeztem.
-Persze , gyertek. Valakinek tudok segíteni levinni a bõröndöt.

Lent kijelentkeztünk , beültünk a kocsiba és hazáig meg sem álltunk. Az úton zenét hallgattam és bámultam ki az ablakon.
Haza érve Charlie kinyitotta az ajtót én pedig...

#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#

Sziasztok!! Meghoztam a részt. Sokat szenvedtem vele pedig csak másolnom kellett..xdd De a jó hír , hogy vééééégreeee kaptam egy laptopot szóval amik megvannak részek azokat könnyebben fogom tudni bemásolni. Amiért pedig szenvedtem az az , hogy angol billentyûzetes a lapim és nem ezt szoktam meg de noo problem. Ja és bocsika az ő meg ű betűk fura kinézetéért de ez is a lapi műve és nincs kedvem kijavítani..:c És a helyesírás hibákért is bocsi ha van..
Ha tetszett a rész vote-old!!♥️♥️

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! KELLEMES ÜNNEPEKET!❤️🎉🎄😘
----------------------------------------------------
(GYEREKEK AMIT LEGFELÜLRE RAKTAM VIDEÓ.( Alex C. & The Berlin Orchestra - Blue feat. Bars&Melody) AZ VALAMI HIHETETLEN !! Sajnos csak most ismertem meg mert a könyvvel együtt BAM-ot is elhanyagoltam... És 2018. Augusztusban rakták ki.. hehe ne öljetek meg..
Na de a lényeg hogy KURVA JÓ 😍😍 imádom!!!!!)

Puszi: AnKa♥️

Végtelen Szerelem Where stories live. Discover now