10.Rész

208 17 0
                                    

             /Jenni szemszöge/

Halk suttogásra keltem fel. Kinyitottam a szemem ekkor egy vödör víz landolt az fejemre.
Egyből felültem , megtöröltem az arcom és elkezdtem ordibálni , hogy ez mégis mi a fasz volt. A két idióta tudhattam volna.

-Charlie , Leo ezt nagyon megbánjátok!!!-ordítottam továbbra is.
-A húgod engedett be minket!-mentegetőzött barátom.
-Nem érdekel ti csináltátok!-és elkezdtek röhögni..mi van ezekkel?! Mert ez nem vicces. Ekkor valaki. Na vajon ki!? Hát persze a drága hugicám telibe öntött valami trutyival..

-Rebecca fuss az életedért!-azért valjuk be eléggé mérges voltam.
Kimásztam az ágyból és bementem a fürdőbe. Lefürödtem , tiszta ruhát vettem fel ,lecseréltem az ágyneműt. Mikor végeztem lementem a nappaliba, a fiúk ott heverésztek a kanapén , meghallották , hogy jövök le. Ott nevettek mintha vicces lett volna de NEM, rohadtul nem volt az.

-Szívem miújság??-Charlie kérdezte , hogy bosszantson azt hittem oda megyek és leverem..Leo meg csak röhögött.
-Szerinted miújság.. megkérdezhetem , hogy mégis mi a francért kellett a fejembe önteni egy lavor vizet?-remélem hallatszott a hangomban , hogy ideges vagyok.
-Ez csak egy vicc volt , poénból csináltuk! Ne kapd már fel ennyire a vizet! De ha ennyire rossz volt akkor szeretnék bocsánatot kérni!-mondta Leo..úgy voltam , hogy nem fogok itt haragot tartani egy ilyen hülyeség miatt..
-Jó oké, de ha még egyszer egyetlen egyszer, elő fordul akkor én kinyírlak titeket!!-mondtam már a végén nevetve.
-Egyébként hol a drágalátos tesóm??
-Őőő azt hiszem a szobájában van telefonozik.
-Köszi!

Na nekem se kellett több ,elővettem 2 tejszínhabot a két kezembe fogtam  és szerencsémre nyitva volt az ajtó ,belopóztam és az arcát és kb mindenét tele fújtam  tejszínhabbal.
-Uhh te hülye!!-nevetett Rebi
-Én mondtam , hogy még vissza kapod!

Kimentem a szobából büszkén...addig Rebi lefürdött és lejött ő is. Mire én lementem nem volt ott Leo..Kérdeztem Charlietól , hogy hol van és erre a válasz annyi volt , hogy nem tudom egyszer csak elment. Nagyszerű.

A kanapén ültem Charlieval és beszélgettünk.
Rebi le jött és mondta , hogy elmegy sétálni a parkba , Alex hívta.

               /Rebi szemszöge/

Találkoztam az én jó barátommal , megbeszéltük mindent , még fagyiztunk is , de aztán fázni kezdtem és elköszöntem tőle.

Pont sétáltam a parkban haza felé mikor megláttam Leot meg Lisat azt a k.. khm. Nagyon közeledtek egymáshoz de nem vártam meg. Borzasztóan rosszul esik, és én azt hittem tetszek neki. Nagyon naiv vagyok.
Nem hiszem , hogy észre vett Leo mert pont csókolózni készültek.(Vagyis ezt gondoltam.)
Elkezdtem sírni , mikor elértem egy olyan helyre leültem a földre. Pár percre rá egy kezet éreztem a vállamon..igen Ő volt.

-Rebi félre érted én..-nem hagytam , hogy befejezze.
-Figyelj nem kell nekem magyarázkodnod ,hisz nem járunk meg semmi..de attól függetlenül rosszul esett ,ez tény, hetek óta fűzöd az agyam és elhitetted velem , hogy tetszek neked.. én hülye meg el is hittem ,és úgy tűnik ugyan olyan szemétláda vagy mint a többi!-nagyon fájt ezeket kimondanom.
-De Becca! Tényleg tetszel! Csak te senki más!  És nincs semmi közöm Lisahoz az csak egy félre értés volt én..én szeretlek!-nem tudom hogy mit tegyek, hinni szeretnék de nem megy. És én is szeretem nagyon de ahh..
-Leo én most megyek! Gondolkoznom kell!

Haza értem és pont arra , hogy Jennék nyalják-falják egymást..na nekem már csak ez hiányzott , felrohantam a szobámba...

Jenni utánam jött ,elmeséltem neki mindent aztán megvigasztalt és átbeszéltük , hogy mit csináljak ebben a helyzetben...

                  
                   👑❤️👑❤️👑

Sziaasztook naaa mit szóltoook??
Becca vajon mit fog tenni!?
Ha kíváncsiak vagytok maradjatok és olvassatok tovább❤️
Ha tetszett nyomj egy vote-ot és kommentelj !!;)
😘😘

                      

Végtelen Szerelem Where stories live. Discover now