16.

32 0 0
                                    

POV Martijn

We staan nog een tijdje in de keuken en dan merk ik dat Lucy in slaap is gevallen. Ik til haar op en loop naar haar broers. 'Ehm jongens Lucy is in slaap gevallen. Wat moet ik nu doen?' 'Je kan hier wel blijven slapen bij Lucy als je dat wilt?' Zegt Finn. 'Is goed.' Ik loop met Lucy de trap op en leg haar in bed. Ik ga haar maar niet omkleden. Ik weet niet of ze dat wil. Dan word ik gebeld door niemand minder dan mijn zus Sarah. 

S: Hey Tijn, waar ben je?

M: Ik blijf bij Lucy slapen. Morgen ben ik waarschijnlijk wel weer thuis. 

S: Wil je misschien Lucy meenemen?

M: Ik zal het aan haar vragen, maar nu moet ik gaan. Anders maak ik Lucy misschien nog wakker. 

S: Doei Tijn.

M: Doei Saar.

Ik hang op en kijk naar mijn vriendin. Ze is zo schattig en knap als ze slaapt. Ik ben ook heel blij dat ik haar nu de mijne kan noemen. Volgens mij dacht ze echt eerst dat het vriendschappelijk was, maar na die kus zag ik haar blik ook veranderen. Ik streel nog even met mijn hand over haar wang en ga dan naast haar liggen. Langzaam val ik ook in slaap. 


POV Lucy

Ik word wakker en probeer op te staan, maar dat lukt niet door een arm die om me heen licht. Snel kijk ik wie het is en tot mijn opluchting is het Martijn. Ik denk terug aan gister en er verschijnt in een keer een lach op mijn gezicht. Het was zo mooi op het strand. Ik merk dat ik mijn kleren van gister nog aan heb. Gelukkig heeft Martijn me niet omgekleed. Ik bekijk Martijns gezicht. Is dit awkward om te doen als iemand slaapt? Ja dat is het zeker. 'Kan je het zien babe?' Ik schrik op uit mijn dagdromen en mijn wangen worden rood. 'Ik dacht dat je nog sliep.' Mompel ik zacht. Hij trekt me naar zich toe en geeft me een kus op mijn wang. We liggen zo nog even tot de bel gaat. 'Ik ga wel.' Mompel ik. Ik wring me los uit Martijn zijn armen, kleed me even om en doe de deur open. Voor me staan een overenthousiaste (Klopt dit???)  Alice en Thomas. 

'Jij hebt ons een hoop te vertellen Luus.' Zegt Thomas. Ik grinnik een beetje. 'Is hij er nog of ben je alleen?' Vraagt Alice dan. 'Hij ligt boven, maar...' Ik kan mijn zin niet afmaken, want 2 gestoorde mensen, oftewel mijn vrienden duwen me een soort van aan de kant en rennen de trap op. Ik loop snel achter ze aan. 'Als ik boven ben zie ik een verbaasde Martijn mijn 2 vrienden aankijken. 'Wie zijn jullie?' Vraagt hij slaperig. 'Hai ik ben Alice en dat daar is Thomas. Wij zijn de beste vriendinnen van dat rare kindje daar.' Martijn grinnikt om Alice en ik kijk haar verontwaardigt aan. Martijn stelt zich dan ook voor. 'Hai ik ben Martijn. Ik ben het vriendje van dat rare kindje daar sinds gister.' Alice en Thomas barsten in lachen uit en ik kijk hen nep boos aan. 'Dan moet het maar zo.' Mompel ik een beetje in mezelf. Ik neem een aanloopje en spring vol op het bed waar Thomas, Alice en Martijn inmiddels op zitten. Ik land op hun en nu is het hun beurt om mij nep boos aan te kijken. 

'Ik weet wel een gepaste straf voor dit kleine duiveltje hier.' Zegt Martijn. Hij kijkt me een tijdje raar aan, maar dan pakt hij me op en loopt met mij op zijn schouder naar beneden naar de tuin. Hij loopt langs Finn en Jake die ons eerst raar aankijken, maar dan grijnzend met hun telefoons filmend achter ons aan lopen. 'Laat me nu los Martijn!' Gil ik. 'Wil je dat echt?' 'Dat zeg ik toch.' Ik weet dat ik al boven het zwemad hang, maar ik neem Martijn gewoon lekker met me mee. 'Oke babe, jij wilt het.' Hij laat me los en ik trek hem mee het water in. Hij grinnikt, maar dan zie ik zijn van mijn ogen naar beneden gaan tot op mijn borsten. Mijn shirt schijnt door, lekker dan. Hij blijft een tijdje staren en ik vind het erg genant. Jake merkt het gelukkig. 'Hey Martijn, je hoeft niet zo naar mijn zusje te staren hoor.' Martijn kijkt snel weg en ik kijk Jake dankbaar aan. 

'Sorry dat ik zo lang staarde babe. Het was niet mijn bedoeling.' 'Het is niet erg hoor Tijntje.' Hij grinnikt om mijn bijnaam en dan gaan we uit het zwembad. Als we naar binnen lopen zie ik dat Daniël en Ryan ook op de bank zitten. 'Ziet er goed uit hoor Lucy.' Zegt Ryan dan. Jake geeft hem een klap op zijn achterhoofd en Ryan kijkt hem nep boos aan. 'Je kan niet zeggen dat jij haar er nu niet lekker uit vindt zien met dat doorschijnende shirt.' Zegt hij tegen Jake. Jake slikt even, maar zegt dan toch wat. 'Ik kijk niet eens naar haar, omdat ik haar privacy accepteer.' Ik kijk hem met een glimlachje aan. Ryan wil nog door gaan met argumenten, maar ik zeg snel wat. 'Ehm jongens, 1 ik zit hier ook gewoon bij, 2 dit is pittig awkward dus 3 ik ga naar boven doei.' De jongesn grinniken en ik loop de trap op. 

In mijn kamer pak ik een nieuw setje kleren en kleed me om, daar na ga ik naar beneden en kijk ik een beetje verveeld rond. 'Lucy ik wou nog vragen of je vanmiddag mee wou naar mijn huis. Mijn familie wil je graag ontmoeten.' 'Is goed, ik pak even mijn jas en schoenen en dan kunnen we gaan.' Ik zeg iedereen gedag en stap aan de passagiers kant in bij Martijns auto. We rijden in stilte naar mijn huis, omdat ik toch best wel zenuwachtig ben. We hebben een dag een relatie en ik hoop dat dat veel langer gaat duren, maar dan moet die familie me wel mogen. We stoppen voor een gigantisch huis. 'Jouw huis is zo mooi.' Zeg ik meer tegen mezelf dan tegen hem. 'Thnx, de binnenkant is wel wat mooier hoor dan die bakstenen muur waar je naar staart.' Ik grinnik en kijk hem aan. 'Kom we gaan naar binnen.' Zegt hij. 

Martijn belt aan en ik hoor wat geschreeuw van binnen. Martijn grinnikt en schudt zijn hoofd. 'Ze maken altijd ruzie om wie de deur open moet doen.' 'Alleen zij of als jij er bij bent ook jij?' Zeg ik hem grijnzend aankijkend. Hij kijkt blozend weg en dan gaat de deur open. Een jongetje van ongeveer 13/14 doet de deur open. 'Hey ik ben Max. Het broertje van Martijn.' 'Hey ik ben Lucy. De vriendin van Martijn.' Ik loop met Max en Martijn naar binnen. Jemig dat huis is nog groter van binnen, dan van buiten. 'Ja dat klopt zeker babe.' 'Zei ik dat hard op.' Martijn knikt en ik kijk weg. Dan komt er iemand de trap af rennen. 

'Hai ik ben Sarah, leuk je te ontmoeten. Jij en mijn broertje zijn zo schattig samen ook al is dit pas de eerste keer dat ik jullie samen zie, omdat jullie pas 1 dag iets hebben...' Ze wil nog door gaan, maar ze wordt onderbroken door Martijn. 'Zo is het wel genoeg hoor Saar.' Sarah kijkt hem chagerijnig aan en trekt nij dan mee de trap op. 'Je krijgt haar zo weer terug. Nu gaan we even wat girlstalk doen. Doei Tijn.' Sarah trekt me mee Martijn verbaasd achterlatend. We lopen een kamer binnen en hij is echt mega groot.

We gaan zitten op de mini bank en beginnen dan een beetje met kletsen. 'Hoe heeft Martijn je gevraagd?' 'Hij zei dat we iets vriendschappelijks gingen doen, want eerst dacht ik dat ik hem niet echt leuk vond. Hij haalde me op op school en toen gingen we naar het strand. Daar pakte ik zijn muts af en rende er mee weg en toen we bijna bij de zee waren pakt hij me vast en toen stonden we zo dicht op elkaar en zoenden we. Daarna gaven we allebei toe dat we elkaar leuk vinden en toen vroeg hij me.' Vertel ik met een verliefde blik in mijn ogen. 'Wauw dat is zo leuk! Ik kan zien dat je hem echt leuk vindt. Ik heb wel even een vraagje, snij je jezelf? Want dat moet je echt niet doen, want je bent zo lief en knap dus doe dat niet.' 'Ik deed het.' Zeg ik met een zucht. 'Waarom als ik vragen mag?' Ik vertel haar het hele verhaal. Zelfs over dat ik veels te dun ben en waarom ik mezelf snij natuurlijk. Zelfs Martijn weet niks van mijn gesnij en dat als ik eet het er vanzelf allemaal weer uitkomt. 

'Dat is heftig meid.' Mompelt ze. 'Moet je het niet aan Martijn vertellen?' 'Die gaat zich dan alleen maar meer zorgen maken.' Zeg ik. 'Daar heb je vriendjes voor. Ze moeten zich zorgen maken om hun vriendin en haar beschermen.' Zegt ze. 'Maar wat als hij me nu niet meer wil?' Vraag ik bang aan Sarah. 'Natuurlijk wil hij jou nog. Heb je niet gezien hoe veel hij al van jou houdt na 1 dag. Hij gaat je er juist mee helpen.' Ik knik en sta op. 'Op naar Martijn dan maar.' Zeg ik. 


------------------------------------------------------------------

Hey wat vonden jullie van dit deel? Als jullie wat willen weten over mij of over de personages stel vragen in de comments. Wat denken jullie dat Martijn er van vindt?

Als jullie dit deel nou leuk vonden vote dan alsjeblieft. (Wel als je dat wilt natuurlijk)


XXX Dutchwriter_19

New town, New people, New lifeOù les histoires vivent. Découvrez maintenant