25- Kapar band med Stella

12 0 0
                                    

Efter mitt lilla möte med Stella, gick jag mot matten. I mitt huvud snurrade en massa tankar omkring, om ditten och datten hit och dit. Det började bli tröttsamt, jag gick in i matte-klassrummet och satte mig ned vid min plats. I den här klassen har jag Pascal i alla fall, sedan blir det lunch. Därefter biologi, hemkunskap, en kvarts studiestöd sedan får vi gå hem. Eftersom jag bor ovanpå en restaurang och mina föräldrar äger den verkar alla tro att jag är proffs på att laga mat. Asså visst, jag kan grunderna och sånt där. Men jag är inte proffs! Jag är hyfsad på att dekorera desserter i alla fall, det kan jag medge.

Hursomhelst, matte läraren vi har pratar i en sådan uttråkad och 'död' röst om ni förstår vad jag menar. Inte undra på att vissa elev somnar under lektionerna, fast vår lärare tänker inte så mycket på det. Jag är rätt säker på att han inte är nöjd med sitt jobb på vår skola, i alla fall när han var klar fick alla sitta lite vart dom ville. Killen som satt bredvid Pascal flyttade på sig och lämnade en ledig plats åt mig, man bara tack då. Jag tog diskret mina matte saker och dumpade ner dom på bänken bredvid Pascal. Sedan sjönk jag ned med mitt huvud i mina armar på bordet och stönade. Pascal bara skrattade och rufsade mig i håret, jag kollade surt på honom. "Har inte du en pojkvän du kan göra så på?" väste jag mot honom, han ryckte bara på axlarna. "Näe, han har rast och spelar basket ute" Jag ryckte bara på mina axlar.

"Varföööör ska matte vara så tråkigt??" Gnällde jag medan jag kluddade ner svaret i min bok. "Asså, jag tror inte att jag kommer ha någon vidare användning av algebra och såna saker i framtiden, om jag inte ska studera matte. Vilket aldrig kommer hända!" Pascal bara skrattade och slog mig löst i bakhuvudet. "Du är såååå skum"
"Håll käften!" Muttrade jag tillbaka.
"Inga fula ord, Lea!"
Jag himlade bara med ögonen lite snabbt innan jag började klottra i min matte bok.

Jag öppnade min mobil och gick in på Youtube, ja vi får använda våra mobiler till musik etc. Jag gick in på en av mina favorit youtubers, Jordan Persegati.
Jag klickade på en av hans videos: "Sociopathic Tendencies" och började lyssna medan jag försökte räkna några tal samtidigt. Det gick väl skit, jag är inte den bästa på bråk då. Inte undra på att jag fick ett E......mmmrrgghh!!
Jag slår vad om att Ofelia sitter hemma och kollar på sitt schema och är bara:
"Ha! Dom jävlarna har lektioner nu!"

Jag suckade och skakade på huvudet, medan Jordan läste upp sin fina skräck historia. Kan inte bara dagen ta sluuut?????
Om man fick ta med ett täcke och kudde till skolan, skulle det bli mycket skönare!

(Tids hopp, för jag vet inte...😖😖😓)

På studiestödet händer det inte någonting, seriöst. Vissa bara sitter där och pratar, andra jobbar och vissa är inte ens där. Läraren är rätt så chill, han låter oss spela och sånt där. Man liksom bara är. Klockan ringde och alla sprang ut för att försvinna från skolan så snabbt som möjligt, inklusive mig. Jag låste upp mitt skåp lade in mina böcker stängde skåpet och började gå hemåt, med mobil i hand. Jag gick in på Ofelia kontakt och höll precis på att ringa henne när jag blev avbruten.

"Är det sant Lea?" Frågade Stella bakom mig, jag vände mig om och försökte sätta på en så förvånad och lugn min som möjligt. "Vadå?" Stella höll upp sin mobil, på den var ett foto av mig och Ofelia när vi kysste varandra på hennes skola. (Se kap 19)

"Är du verkligen homo??" Jag ryckte på axlarna. "Ja, vad gör det?" Stella såg så förbanad ut. "Det är ju så jävla äckligt!! Hur kan du ens kyssa en tjej?!! Har du varit homo bakom min rygg hela tiden?!!" Nästan skrek hon, vilket gjorde att vissa hade stannat upp och kollar på oss.

Jag blev jävligt irriterad, va fan tror hon att hon kan göra?? Tror hon verkligen att hon inte kan prata med mig på en hel dag och sedan bara dyka upp och döma mig för att jag har en annan sexuellläggning än vad hon har? Jävla bitch! "Och har du varit en homofob bakom min rygg hela tiden? Och vad får det dig att tro att du bara kan storma in i mitt privata kärleksliv, va??" Röt jag tillbaka. "Om du inte kan acceptera att jag är i ett förhållande med an annan tjej, dra åt helvete! Nej vänta, förlåt. Dra till himlen så slipper jag se dig i helvetet!!"

Med det stormade jag iväg till parkeringen där Pascal höll på att dra av. "Pascal, vänta på mig!!" Ropa jag efter honom, han stannade och vände sig om. Han drog upp ögonskyddet på sin hjälm. "Lea? Vad är det?" Jag gic med snabba steg över till honom och satte mig bakom honom. "Vill inte prata om det just nu, är det okej om jag hänger med dig hem. Jag kan behöva lite tid med 'Felia" muttrade jag. Han ifrågasatte inte det så vi körde iväg, med ena handen så messade jag mamma.

Jag drar till Ofelia ett tag

Varför då?
Har det hänt något?

Jag vill inte prata
om det just nu

Ok, sover du
över där eller?

Det gör jag nog,
jag ringer sen

Ok, har det bra

Jag suckade och la tillbaka min mobil i min ficka. Kan inte fatta att Stella gjorde så....

A/N
Halloj, sry för väntan typ jätte länge!
Jag funderar på att skriva klart typ tre kapitel innan jag publicerar ett kapitel, så att ni inte behöver vänta så länge.
Jag tror nog att jag ska göra det, det blir nog bäst. Så bli inte sura/arga om jag inte publicerar något på typ en vecka, det tar tid.

Även om alla hjärtans dag var för två dagar sen.....

Även om alla hjärtans dag var för två dagar sen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Glad (sen) alla hjärtans dag!

Gore's out!

Blossom girl (Pausad tills vidare)Where stories live. Discover now