-

3.5K 218 111
                                    

Heeyyyy People,

Deze A/n is heel belangrijk.

Dus lees alsjeblieft deze A/n.

En blader niet door zonder te lezen.

Alsjeblieft.

Ik heb besloten dat het chapter hierna het final chapter is. Het zal extra lang zijn, en word denk ik op mijn verjaardag gepost. Over 7 dagen dus.

Daarna volgt dus nog een dankwoord. En daarna ga ik dus nog een deel 2 schrijven. Ofcourse. Dat is dus het eerste punt. Een deel 2..

Ik weet dus niet waar mijn deel 2 over moet gaan. Moet ik gewoon door met Audrey, of eerst het hele verhaal vanuit Alexander? Ik wil graag doen wat jullie fijn vinden :)

O en ik heb ook een cover nodig, voor deel 2. Dus als je een cover wilt maken voor me, moet je het even zeggen :D Inclusief opdraging. (Het boek gaat btw Taking the Hard way heten. #Logisch)

Voordat het deel 2 komt, ga ik eerst dit boek herschrijven. Dat had ik denk ik al verteld..? Hoe dan ook, ik ga ook verder met mijn andere boeken. Dus deel 2 komt ergens in september of oktober. Ook plaats ik een boek Callin' (JAJA IK WEET HET, het is Calling maar dat boeit nietttt) de beschrijving heb ik al af. Ik zal vertellen wanner die online komt. (Als je dit niet belangrijk vind mag je het overslaan. Het stopt bij de: ---) Hier is de beschrijving:

 ----

-Stars can't shine, without darkness- Mijn zwarte All-stars kraken in de dikke laag sneeuw op de grond, die vannacht is gevallen. Het lijkt bijna te gloeien in de zachte gloed van het maanlicht. Ik pulk wat aan een losgeraken draad van mijn zwarte winterjas. Ik hijs hem goed en strijk een verdwaalde pluk van mijn zwarte haren achter mijn oor. Een eenzame zucht verlaat mijn mond. Een adem wolk is te zien, maar verdwijnt al weer snel. Als ik bij het meertje aankom, loop ik naar het kleine houten bankje. Met mijn hand veeg ik het kleine beetje sneeuw op de bank weg. Een koude rilling gaat door mijn hand. Eigen schuld, had ik maar handschoenen mee moeten nemen.

Ik ga op het bankje zitten en kijk over het meertje. Het heeft al een beetje gevroren, waardoor een kleine laag ijs is te zien. Het laat me denken aan de keer dat ik met mijn broer had geschaatst. Voor de ruzies van onze ouders. Het meertje heeft een magische uitstraling op me. Het kleine huisje met de watermolen aan de overkant, lijkt op een gegeven moment een klein kasteeltje. Een zucht verlaat mijn mond. Maar dit keer van bewondering. Nogmaals is de kleine wolk te zien.

Ik ga met mijn rug op het bankje liggen en plaats mijn handen achter mijn hoofd. De sterrenhemel straalt een prachtig licht uit, waardoor er alweer een zucht mijn mond verlaat.

Al die sterren, lijken maar 1 kleine ster tussen al die andere. Maar toch maken al die kleine sterren dat ene grote. Net als ons. De mensheid. We lijken apart allemaal maar 1 klein mens tussen de vele andere. Maar alle mensen, maken samen de hele mensheid. En op dat moment voelde ik me als iets bijzonders. Precies zoals ieder ander.

Leah Parker lijkt een normaal meisje. Niet bijzonder. Maar eigenlijk is helemaal niet normaal. Ze heeft het vreselijk thuis. Haar broer en haar ouders haten haar. Ze vinden haar te dik, terwijl ze eigenlijk veel te dun is. Haar ouders slaan haar en doen dingen die niet mogen. Daarom sluit Leah zich af van de rest. Ze is een nobody, en elke keer als er iemand naar haar kijkt laat ze haar raven zwarte haren voor haar gezicht vallen. Vandaar kent niemand haar sprankelende groene ogen die je doorboren, met haar verdwenen fonkeltjes. En haar prachtige stem, die ze alleen in haar kamer laat horen. Alleen haar hond Charlie. Die ook haar enige vriend is. Ze is verhuist naar een andere staat. Van Amerika naar het beroemde Engeland. Zo heeft ze de pesterijen achterwege kunnen laten. En kan ze weer leven zonder dat iemand haar op merkt. Totdat ze Florian en Lilly ontmoet. Daar gaat haar onbekende leven.

 ----

Hopelijk klinkt het een beetje leuk?

(Opdraging aan: Brilsmurf444, omdat ze een nieuwe vriendin van me is. Ze is COOL! Lees haar boeken, ze verdiend het.)

Ik denk dat ik niks meer heb te vermelden. Ik zal vermelden wanneer deel 2 online komt, en dat boek Callin' als je het leuk vind.. :D

I LOVE YA SOOO MUCH!

Tot sneeellllllll

Oh wat laatste boodschappen:

Buy a Unicorn

Make friends

Write a story

Read a book

Sing a Song

PEACE!!!

------------------

Read

Comment

Vote

Taking the easy way (FiNiShEd)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu