Bana ne be salaak .s

750 29 19
                                    

Batu'dan;

Havalı bir şekilde taksiden inip camdan yirmi lira uzattım ve yine oldukça havalı bir şekilde "üstü kalsın" dedim. Ve işte tam o an şoför amca hayatım boyunca unutamayacağım bir ayar verdi bana.

"22,5 tuttu delikanlı" deyişi kulağımda milyonlarca kez yankılandı, magmaların oluk oluk aktığı şelalelerin diyarına, yerin dibine öyle bir indim ki Gülru Ömer Bey'le fotoğrafını gören sevgilisi ortalığı birbirine kattığında bile bu kadar utanmamıştır. Önce şöyle bir durdum düşündüm sonra aa yirmi lira mıymış o, kusura bakma abi" deyip cebimden tüm asaletimle elli lirayı çıkardım, içimden hüzünlü bir veda konuşması yapıp, parayı uzattım, arkamı döndüm kuul bir şekilde oradan ayrılırken tok sesimle "üstü kalsın" deyip gözden kayboldum.

O meteorumsu at gibi şeyi görene kadar az önce yaptığım kuul hareketin etkisiyle havalı takılıyor, hemde göt kadar yol için verdiğim yetmiş liraya yanıyordum.

Kız gerçekten dünyanın 8. harikasıydı. O sigaranın dumanını bir üfleyişi var ki gelse o izmariti götümde söndürse gıkımı çıkarmam.

Kendime gelip şöyle bir etrafa baktım ve aman tanrım didim ! tatil kazandığım radyonun uçağının önünde duruyor! O kadar sevindim ki bale yapan bir su aygırı gibi sesler çıkarmaya başladım. Sonra kendime önümde bir meteor olduğunu ve insan gibi davranmam gerektiğini hatırlatıp kuul yürüyüşümle kıza doğru yola çıktım.

Ben yaklaştıkça o dahada daşlaşıyordu. Oğlum kusursuzdu resmen lan! Son birkaç adımı ağır ağır yürüdükten sonra kızın yanına ulaşmıştım ama daldığından olsa gerek (yoksa böyle bir şey söz konusu olamazdı) beni fark etmedi. İlgisini çekmek için bir şey demeliyim diye düşüldükten sonra en basitinden lafa girdim.

"Merhaba ben Batu eheh" diyerek sempatikliğimi konuşturdum.

"Ayy bana ne be salaak"

Yase'den;

"Ayy bana ne be salaak" bana bunu da yaptırdınız ya ebeniziin ben. Gerizekalı sen niye bu tatili kazanıyon oç. Sen o iğrenç tiki vıcırk vıcırk arkadaş grubundansın, lanet girsin sana. Tabi hatırlamıyon sen beni ondan yavşıyon aptal sarışın numaramı bilmiyon tabi. Ama neden bilmiyon ? Çünküü görüştüğümüz üç seferde de sen piyano keman sarhoştun (Neden zil zurna değil? Çinki bunlar zengin bebesi bunlar sosyete bunlar tiki bunlar zili zurnayı nerden bilsin?!) etrafında seksen tane baldırı çıplak karı bi de halvetliğin Banu muydu Berna mıydı herneyse o dolanırken benim gibi bir meteoru bile fark edemedin. Nedeen ? Çünkü malsın. Aslında çok da minnoş çocuksun ama hayatımın yanlış dönemine denk geldin be, yazık oldu. Ben şimdi seninle yavşaşsam tiki cennetine dönünce bok gibi kalıcam bütün tikiler anlıycak zeka seviyemin yüksekliğini. Yok cnm ben almıyım. Ayrıca bütün tatil hayallerimin içinede sıçtın çok teşeke cnms. Umarım orda karşıma çıkmazsın pikaçu, umarım. Şeklinde çocuğa asılmakla sövmek arasında gidip gelirken bu bok beyinli gerizekalı sovgüleri hak ettiğini kanıtladı.

"Şey ha yani bizim cinse ilgili değilsin?" derken bir an şaka yaptığını düşündüm ama hayvan gibi de ciddiydi bu mal.

Dur bi dakka şimdi yüz vermedim diye mi eşcinsel olduğumu düşünüyodu bu ? Keşke eşcinsel olaydım da kendim gibi üst seviye canlılarla takılaydım keşee vay anaam. Küçücük beyniyle ego sıçıyor mübarek.

"Anlamadım cınım" dedim zengin bebe edasıyla.

"He ben anladım sen şu tambiliklerdensin"

Tambilik tumbilik şişt hayırdır lan sen noluyoz ?!

"Sensin tambilik salaak" derken ağzını burnunu dağıtmamak için kendimi zor tutuyordum.

"Hı onu da bilmiyon okey neyse sen kafanı yorma bunlara tamam mı"

Sakin ol Yase derin derin nefes al arkanı dön ve devam et. Bırak bu gerizekalı yarattığı küçük dağlara isim aramaya devam etsin. Sen sakin ol.

"Hıı tamam canom ben yormam sen hiç merak etme" dedim ve zengin bebeye bakışlarımla tecavüz edip yedi çocuğuyla ortaya bırakılmış kadın sendromu yaşatana kadar bakmaya devam ettim. Gözlerini kaçırmaya başlayıp yalandan öksürüğü boğulduğunda en seksi ve havalı halimde arkamı dönüp uçağa doğru yürümeye başladım.

Bence çok hoş bir bölüm oldu. Umarım siz de öyle düşüyorsunuzdur :)

Multimedia var. Resim ve video.

Şarkıyı okurken de dinleyebilirsiniz ama klibi daha önce izlemediyseniz mutlaka izleyin :)

Çünkü twerk yapan bir dondurmayı başka bir klipte bulamazsınız :)

Hep dediğim gibi vote ve yorumlarınızı esirgemeyin :)

Eleştirisel yorumlar yapmaktan çekinmeyin, kesonlikle her türlü görüş ve önerinize açığım.Öpüldünüz.☆★♡♥

Issız Bir Adaya Düşersen ?Where stories live. Discover now