Del 52

459 6 0
                                    

- William Pov -

Jag sitter i klassrummet och skolan har börjat. Läraren står framme vid tavlan och pratar medans jag inte lyssnar ett dugg på vad hon säger. Jag kollar ut genom fönstret på det tråkiga vädret som bärgar utanför. Det bara regnar och ska göra det hela dagen.

Jag sitter och bara längtar tills skolan är slut och man kan slappna av. Jag längtar till festen jag och Chris ska på ikväll, om han inte är sjuk förstås, för hittills far han inte dykt upp i skolan. Platsen bredvid mig är tom. Man kanske skulle tro att jag och Chris är sådana som alltid kommer för sen t och skolkar, men vi är faktist tvärt om. Vi försöker komma i tid och sådant och ha godkända betyg så att vi slipper gå om en klass eller något.

Efter ytterligare någon minut av sittande och göra ingenting bankar det plötsligt på dörren. Läraren går och öppnar och suckar när hon ser vem det är. Jag förstår då genast vem det är och blir lite gladare.
"Har du någon bra ursäkt idag?" Frågar läraren.
"Ja, sorry jag glömde ställa alarmet på ringning" säger Chris och går in i salen och till mig.
"Varför kom du försent?" Frågar jag honom då jag vet att han bara ljög. Det är liksom mer rimligt att han skiter i alarmet än glömmer sätta på det.
"Jag sov ju över hos Eva. Sedan låg vi typ i morse och sedan kom jag på att jag måste ha nya kläder hemma hos mig. Så jag fick snabba på att komma till skolan" säger han.
"Ja så kan det gå när man har tjej" säger jag och flinar.
"Jag får iallafall fler ligg än du för det" säger han för att ge igen. Jag suckar och kollar bort. Blir lite förvånad över vad han säger.
"Sorry, jag menade det inte så" säger han, men skadan är ju redan skedd och mina tankar har skuttat iväg till andra tankar än vad jag borde ha på lektionstid.

När lektionen är slut har vi tydligen fått håla över lektionen fram till lunch, så jag och Chris sjukanmäler oss resten av dagen och sticker hem till mig istället. Vi orkar liksom inte komma tillbaka efter lunch och vi tänker inte äta den äckliga skolmaten om vi inte måste.

Vi hoppar in i bilen och kör hem till mig.
"Nice att det är fest ikväll, jag har fan längtat till den" säger Chris och sätter sig på en stol vid köksbordet.
"Jag med, eller mest tänkt på den när jag haft tråkigt och önskar att jag gjorde något roligare" säger jag och ler medans jag brer en macka och lägger på ost. Vi äter klart på kanske en kvart och går sedan och sätter oss sedan i soffan och kollar på våra mobiler. Jag går in på Instagram och ser igenom mitt flöde. Jag gillar några nya bilder och går sedan ut från appen igen. Jag går in på youtube istället och ser om det är någon som lagt upp något nytt bra klipp.
"Vad är det där för något?" Frågar Chris och lutar sig över till mig. Han scrollar upp för det jag nyss scrollar förbi.
"Va, vad?" Säger jag. Jag har inte märkt när han började se vad jag gjorde.
"Det där" säger han och pekar på ett klipp från en engelsk youtuber. Han är lite speciell, för han brukar ge tips till gay cuples och män generellt om hur man tillexempel får ett bättre sexliv. Jag vet inte riktigt varför jag egentligen prenumererar på honom, men jag antar att jag bara har tyckt lite av det han publicerat varigt intressant.
"Jag vet inte" säger jag och blir lite röd i huvudet. "Seven secret erogenous zones on guys" var rubriken. Han sträcker sig med handen mot min mobil för att sätta igång videon, men jag drar bort mobilen när jag inser vad som håller på att hända. Men det var försent och Han trycker på den. Videon sätts igång och dem börjar visa dem olika ställena på kroppen.
"Är det så du blir så bra i sängen?" Frågar han.
"Va? Nej, eller va, visst får man inspiration av det och sådant, men kvinnokroppen har ju inte samma zoner, eller det känns inte lika naturligt att testa dem på tjejer och sedan lägger han inte bara upp denna sortens videor" försvarar jag mig med.
"Ska vi testa då?" Frågar han.
"Hur menar du?" frågar jag lite osäkert
"Du sa att du aldrig hade testat punkterna, nu kan vi testa det på varandra ju säger han och har redan placerat sin hand på insidan av mitt lår. Jag ryser lite Sv välbehag.
"Ok..ej" stammar jag fram. Det känns så bra att äntligen få göra lite mer intima saker med den som jag i hemlighet gillar, men samtidigt så fel att det är min bästa kompis.

Jag lutar mig fram och våra läppar möts för första gången drar han inte ifrån, vilket gör mig glad. Våra läppar rör sig i sync. Efter ett tag lägger jag en hand på hans bröst och puttar sedan sakta ner honom med mig efter. Våra läppar är fortfarande sammansyncade medans jag lägger mig mellan hans ben. Vi hånglar ganska rejält, men efter ett tag sliter jag mig ifrån honom och kysser honom bakom örat. Jag hör hur han andas annorlunda och kväver något stön. Då slutar vi för att dra av våra tröjor.

Sedan återupptar vi vårat strulande. Jag börjar kyssa en väg ner över hans bröst jag nafsar och suger lite på hans högra bröstvårta, som jag vet att även många tjejer tänder på. Han stönar tyst av det. Jag drar mina fingertoppar på sidorna av hans mage och ser hur han ryser till av välbehag medans han blundar. När jag efter en stund slutat öppnar han ögonen.

Han vänder på oss så att jag istället är i bottnen. Jag låter honom få vara över mig mest för att jag vet att han också brukar vara överst, så nu är det min tur att ge med mig.

Han kysser mig bakom örat. Jag känner hans andetag på mitt öra. Han nafsar lite på min örsnibb. Jag ryser. Efter det kysser han likt mig en linje ner över bröstet, magen och min kalsongkant. När han träffar kanten med sina läppar går han upp igen och vi börjar hångla.

Jag känner hur han börjar röra sina höfter mot mina. Jag stönar tyst av välbehag. Hur fan går det att tända såhär på sin bästa vän? Jag känner hans buckla, men vet att även jag har en tydlig buckla i mina byxor. Han kör lite snabbare och med mer tryck. Vi stönar i sync varje gång han grindar mot mig. Han fortsätter i någon minut till innan jag känner att han slutar för någon sekund. Sedan återupptar han det igen.

Efter ett tag börjar vi hångla ytterligare en gång. Men när vi hånglat i ett tag känner jag en hand över mitt skrev som inte är min egen. Jag stönar ganska högt då jag inte var beredd på det. Han börjar ta över det och masserar där. Jag känner hur han tar vid bollarna precis som ett av ställena var på den videon som vi såg på. Han gör det jävligt bra, en klar tiopoängare. Jag stönar när han tar där och kan inte fortsätta kyssa honom för att det är så skönt.

Men tillslut tvingar jag mig själv att göra så att jag blir överst igen. Annars är jag säker på att jag snart skulle kommit i byxorna. Jag börjar med att hångla lite med honom så att jag blir lite mindre tänd än innan. Sedan tar jag och placerar min hand på hans skrev ovanpå byxorna. Han stönar likt mig. Jag känner att hans byxor är ovanligt blöta, men jag antar att det bara är hans försats som är så mycket, eller om han bara är sådan som läcker kiss då och då utan att kunna hjälpa det. Jag bryr mig inte så mycket på det då det är dumt att spekulera.
"Mmmmmh" stönar han. Jag tar tag lite om hans penis och drar lite över den. Han stönar mer. Han spänner sig och man ser på hans ansiktsuttryck att han inte kan behärska sig länge till. Men jag tycker att antingen får han be mig att sluta, eller får han komma i sina byxor. Efter en halv minut till kommer han nog i sina byxor, eller det ser ut som det då han sluter sina ögon.
"Fuck" mumlar han efteråt. Jag känner hur även jag tänder rejält på det där och måste kliva av honom. Jag går mot badrummet och direkt ner med byxorna. Där börjar jag runka ock kommer ganska snabbt.
"Mhhh, Chris" mumlar jag.

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Där berättelser lever. Upptäck nu