Del 40

409 10 1
                                    

- Chris Pov -

Asså jag har aldrig haft problem med killar eller någonting. Jag har kunnat pussa dem då det är som att kyssa en tjej, bara att jag inte attraheras av dem som med tjejer, men min gräns går ändån vid att kyssa vänner. Speciellt William. Jag vet inte vad som hände där, men jag kände något som jag inte brukar känna när jag kysser någon annan. Det läskiga är att att jag kanske gillade det, det kändes nästan som att jag blev lite kåt, eller tänd iallafall. Det skrämmer mig mest, vanligtvis tänder jag inte alls på så lite och det var ju inte ens någon beröring.

"Tack för att du räddade mig" säger jag när vi ligger i sängen och ska sova.
"Det gör inget" svarar han.
"Jo, jag vet inte vad som hände, du vet ju att jag inte har något problem med att kyssa killar för att jag bara ser alla som en vanlig människa, men jag fattar inte vad som hände idag" säger jag.
"Det är lugnt"
"Bra och tack för att du höll fast mig när jag blev så chockad"
"Det är lugnt, jag lovar" säger han.
"Men jag visste inte att du var så bra på att kyssas" säger William och biter sig lite sådär sexigt i läppen. Jag kollar ner och blir lite generad av någon anledning jag märker hur min mun har varigt lite öppen i chock av hans ord.
"Du var också bra" svarar jag medans jag ler mot honom som en kontring.

Jag kliver upp ur sängen igen då jag märker att det är för varmt med en hoodie och ett par adidas byxor som jag brukar sova med när jag sover borta, just för att vara lite mer trevlig, men nu är det för varmt för att ha det på sig. Jag drar av mig hoodien och märker hur William kollar på mig. Jag spänner magen så att han inte ska tro att jag är en svagas. Han gapar med munnen lite öppen. Sedan slickar han sig lite runt munnen medans jag drar av mig byxorna. Jag kliver tillbaka i sängen och under täcket.
"Hur kan du inte svettas ihjäl?" Frågar jag.
"Det gör jag egentligen, det är bara att när folk sover över har jag kläder för att vara mer respektfull" säger han.
"Du får sova som du vill för mig, det är ditt hus och du bestämmer vad du villsova med, för mig kvittar det då jag ska sova i bara underkläder" säger jag.
"Okej, tack. Då sover jag också helst i det säger han och börjar dra av sig kläderna medans han ligger kvar med täcket över sig i sängwn medans han tar av sig sina sovkläder. Alltså får jag till min besvikelse inte se hans bara, fina och sexiga hud, som jag ville.

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Där berättelser lever. Upptäck nu