Del 16

436 6 0
                                    

- Christoffer Pov -

Idag är det fredag eftermiddag och vi har precis slutat skolan. Idag ska jag och William hänga med varandra på stan. Vi har inte direkt bestämt något vi ska göra, men det kvittar.

"Kan jag följa med dig och vara hemma hos dig i helgen?" Kommer Noora fram och frågar William. Medans vi plockar ner våra saker i väskan.
"Nej, sorry jag ska hänga med Chris nu på eftermiddagen" svarar han. Jag ler lite. Tack för att han inte ställde in vårt iallafall. Dem två har varigt med varandra så mycket på sistone och speciellt den senaste veckan. Jag och William har liksom inte träffats någon gång utanför skolan den senaste veckan, så det är skönt att han nu säger nej till något för att hänga med mig. Visst är jag glad att dem hittade tillbaka till varandra, för det syns verkligen, och William sa att mitt råd har hjälpt. Men de har bara varigt med varandra så mycket att jag inte fått chansen, vi har glidit isär varandra lite medans han var i en bubbla med Noora, men nu hoppas jag att han är fri från den. Självklart är jag fortfarande tillsammans med Eva och vi är med vara lika mycket som förr.

"Men kanske vi kan vara imorgon?" Säger han.
"Ja, visst" säger hon.
"Eller förresten jag ska på en fest med Christoffer då på kvällen" säger han och kollar bak på mig där jag står med mobilen och låtsas scrolla på den. Jag kollar upp och ler mot honom.
"Kan du inte skippa den då? Snälla?"
"Nej, jag har lovat honnom det läng nu, och jag det var längesedan jag var på fest nu" säger han och kollar på henne.
"Okej då" säger hon och suckar lite. Han ger henne en kyss på munnen. Sedan går han mot mig.
"Ska vi gå?" Säger han när han är framme vid mig.
"Visst" säger jag och ler.

Vi går ut från skolan och hoppar in i Williams svarta bil. Som vanligt börjar många på skolgården kolla mot oss. Helt ärligt fattar jag inte deras problem, de kan ju liksom låta oss vara och bry sig på sig själv istället. Det blir lite störigt ibland, speciellt när det är så tydligt att de stirrar på oss, men efter ett tag vänjer man sig.

"Vart ska vi då?" Frågar han.
"Jag vet inte, men kör in till centrum eller något så kan vi ju bestämma där" säger jag.

När vi är i staden vet jag fortfarande inte vad vi ska göra.
"Kan vi inte bara gå och käka på något café eller något? Vi måste väl inte liksom göra något utan bara sitter och pratar?" Säger William.
"Jo, det tycker jag också" svarar jag. Vi kör mot caféet.

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Där berättelser lever. Upptäck nu