Del 24

397 7 0
                                    

- William Pov -

Det har nu gått en hel skolvecka, vilket betyder att det äntligen är helg igen. Chris har inte sovigt hemma hos mig denna veckan. Jag antar att han mest varigt hos Eva och någon natt hemma hos sig själv. Jag har alltså varigt ensam. Eller folk har varigt här på besök, men inte sovigt över.

Noora har varigt här och hämtat det sista som var hennes från min lägenhet. Set blev faktist inte så många stela stunder mellan oss då, vilket var skönt och nu när hennes prylar lämnar mitt hus slipper jag tänka på henne så fort jag ser något som är Nooras.

Första natten var det lite ensamt att vara själv i sängen, och lägenheten eftersom min lägenhet är ganska stor för en person. Men nu har jag vant mig vid det och det är ganska skönt ändån att kunna sova vart man vill och breda ut sig i hela sängen själv, även om jag gillar att dela också.

Ryktet om att jag och Noora har börjat spridas i skolan. Ingen av oss svarar på frågor om det, men folk märker ju att vi inte umgås med varandra längre. Tjejer har även börjat ringa och sms:a mig igen omtag vill ligga. Ganska många faktist, men jag tackar bara ja till några få snygga tjejer precis som innan.

Idag ska jag och Christoffer på fest på någon klubb, så det kommer vara ganska bra drag av folk, vilket jag älskar. Klubben ligger i stan, så jag och Chris håller på att promenera dit eftersom vi förmodligen kommer bli väldigt fulla ikväll och vill då inte riskera något.

När vi kommit fram till festen går vi som alltid, först till baren för att beställa vars en dricka. Det är även där man har lättast att hitta någon för kvällen eftersom dem flesta som är här ute är ensamma.
"Hon där borta är ganska snygg" säger Chris tyst till mig och kollar mot en brunhårig tjej med blåa ögon.
"Tycker du? Jag tycker hennes kompis är snyggare iså fall" säger jag och syftar på den tjejen som den brunhåriga tjejen pratar med. Vi bestämmer oss för att gå fram och snacka med dem.
"Tjah" säger vi när vi kommer fram.
"Hej" säger dem leendes och kollar på oss.
"Vad heter två snygga tjejer som ni då?" Frågar vi.
"Smilla och det här är Rebecca" säger den tjejen som Chris tyckte om.
"Fina namn, vi är Christoffer, men du kan kalla mig Chris, och dethär är min kompis William" säger Christoffer.
"Så, är ni ute efter någonting speciellt ikväll." Frågar han sedan.
"Inte precis, vi tänkte mest ha lite kul" svarar en av dem.
"Får man lov att dansa lite med er då?" Frågar jag.
"Visst" svarar hon glatt och jag bjuder upp till en dans. Någon minut senare ser jag även Chris och Smilla dansa glatt med varandra. Jag och Rebecca skrattar och ler åt varandra medans vi dansar.

Efter ett tag är det en ny mycket långsammare låt som sätts på. Dansen blir mer lugn och om man säger så. Jag se att Chris dansar med Smilla medans de kysser varandra. Jag och Rebecca gör lika dant. Efter ett tag till rör dem sig mot trappan. Jag gör lika dant med Rebecca. Vi går in i olika rum. Sedan fick jag ett ligg denna kvällen också.

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Där berättelser lever. Upptäck nu