Del 49

410 9 0
                                    

- Chris Pov -

Egentligen borde jag kanske hänga med Eva lite mer än vad jag gör, men det är helt ärligt så mycket roligare att hänga med William än henne nuförtiden. Jag vet att hon är lite sur på mig och mina föräldrar, för hon tror dem har gett mig förbud när jag egentligen bara ljugit ihopa allt för att få vara med William mer. Men jag vet att imorgon måste jg hänga med hem till hene för att inte få henne allt för misstänksam.

Vi kommer hem till William efter skolan. Direkt bänkar vi fast oss framför hans Fifa. Vi spelar länge. Det slutar med att han vinner med 5-3.
"Yes" skriker han.
"Nej, du fuskade" säger jag även om jag vet att han inte gjorde det.
"Nej, det gjorde jag inte" säger han. Han puttar ner mig i soffan och gör ögonkontakt med mig. Hans huvud är kanske 15 centimeter ifrån mitt.
"Säg att jag inte fuskade, annars kysser jag dig ända tills du ångrar dig" säger han. Han närmar mig ytterligare, men jag tänker inte ge mig.
"Okej, okej jag erkänner" säger jag när han är fem sekunder ifrån. Han väntar på mitt svar.
"Du fuskade" säger jag och ler. Han placerar direkt sina läppar på mina. Jag blir lite shockad och tvingas sluta skratta. När jag kan behärska mig själv igen märker jag hur nice det egentligen är. Jag går också in och börjar delta i hånglandet. Han pressar in sin tunga i min mun och jag märker att det inte är lönt att brottas om dominansen för han har redan vunnit. Istället lägger jag upp båda benen i soffan. Jag lägger ett ben på var sida om Williams ben. Då lägger han sig sedan ner mellan mina ben så att våra kroppar får kontakt med varandra. Vi fortsätter att hångla. Efter ett tag känner jag hur han sakta börjar gnida sitt kön mot mitt. Jag känner att han är hård, vilket även jag är. Jag stönar och det gör även han. Han fortsätter med att rida lite ovanpå mina byxor. Det är jävligt skönt, och jag känner att jag snart måste komma eftersom jag alltid kommer så tidigt, men sedan slutar han inan jag känner det.
"Säg att jag inte fuskade" säger han med ett flin.
"Du fuskade" svarar jag då jag inte vill ge mig.
"Okej, det var ditt val" säger han och kliver av mig.
"Va, du kan ju inte bara lämna mig såhär" säger jag.
"Jo" säger han och går mot badrummet. Själv ligger jag kvar i soffanoch tar fram min kuk. Jag drar upp och ner och kommer efter 15 sekunder utan något stönande då jag alltid håller dem inne när ingen ska höra mig.

Fem minuter senare kommer Williams från badrummet.
"Jag trodde inte du fick stånd kring andra längre" säger jag.
"Det trodde inte jag heller, men jag tror det är för att jag börjar bli gay" säger han och kollar ner.
"Du måste lova mig att inte säga det till någon för jag är inte helt säker, men det förklarar varför jag får upp den med dig och inte med tjejerna" säger han.
"Jag lovar" säger jag och ler mot honom.
"Men hur fick du ner din så fort?" Frågar han.
"För mig tar det flera minuter om jag inte gör något"
"Eller runka du" säger han och kollar på mig.
"Jag rodnar lite av någon anledning.
"Det kan hända" mumlar jag. Som tur är ställer han ingen följdfråga.

Istället går vi och tar en kvällsmacka. Efter det går vi och borstar tänder na och lägger oss.

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Där berättelser lever. Upptäck nu