Del 27

379 6 0
                                    

- William Pov -

Just nu är jag och Chris på en liten fest. Det är fredag idag, så man kan kalla det för en förfest inför en annan fest imorgon. Just nu vet jag inte om jag ska gå på den imorgon eftersom Chris ändån ska vara där med Eva vilket gör mig lite ensam, så jag ska tänka efter om jag ska gå eller inte.

"Vill du ha lite mer dricka William?" Frågar en tjej.
"Ja, tack" svarar jag och häller upp lite mer alkohol till mig.
"Okej, William vad ser du på först hos en tjej" frågar en tjej mig eftersom vi kör sanning eller konka.
"Ehh" börjar jag medans jag tänker efter.
"Jag vet inte, jag ser väl mer på ansiktet som en helhet, och hur allt hänger ihopa" säger jag eftersom jag egentligen inte vet. Det finns liksom ingen som ser bättre ut i mina ögon, utan alla ser fina ut på sitt eget sätt. Jag fastnar ju aldrig för någon och blir därför kallad för en känslokall person och en player.
"Okej" svarar hon och accepterar mitt svar med en liten missnöjd min.
"Kalle, ge betyg på ditt senaste ligg" säger jag.
"Okej, kanske en... 7:a skulle jag säga" svarar han.
"Smilla, vem är den snyggaste killen här inne, sätt dig bredvid han och kyss han på munnen?" Beordrar Kalle.
"Kanske Christoffer" säger hon och han ler mot henne medans han hoppar ifrån mig. Hon sätter sig mellan mig och honom eftersom jag och Chris satt bredvid varandra inan. Jag ser hur dem närmar sig varandra. Jag vrider bort huvudet efter deras läppar mötts. Vet inte varför jag reagerade så. Kanske för att det hände så nära mig. Vanligtvis har jag bara sett han kyssas med folk på långt håll. På något sätt gillar jag inte att dem kysste varandra. Jag gillar inte heller tanken på att hon sitter emellan oss nu och faktist tycker han är snyggast vilket betyder att han automatiskt kommer hålla på lite med henne. Jag gillar inte att han gör det med henne av någon anledning. Ni har nog redan förstått att detta leder till att jag automatiskt inte gillar henne.

Hon beordrar sedan sin bästa kompis att göra lika dant. Kompisen tyckte att jag var snyggast och sätter sig bredvid mig. Nu är det två personer mellan mig och Chris. Jag ser detta lite som en hämnd mot honom. Våra läppar närmar sig varandra och jag ser hur Chris ser på mig. Jag stänger mina ögon och så att jag slipper se honom och kan koncentrera mig. Jag känner hennes små läppar mot mina. Dem kunde varigt lite större, men det är skit samma. Jag tänker göra mer med denna tjejen än Chris. Våra läppar rör sig i sync. Sedan ber jag om inträde till hennes mun. Det får jag. Jag utforskar den. Under tiden hör jag hur folk blir lite uppspelta runt omkring oss eftersom det ända vi egentligen behövde göra var att kyssas en gång. När våra läppar separeras ser jag hur alla kollar stockat på oss. Hon tjejen ler mot sin kompis och jag ler åt hur dem reagerar, ända tills jag ser Chris och möter hans blick. Han ser lite tom ut. När man möter min blick ser jag att han blir lite arg, men jag bara flinar lite mot honom. Så går det om man utmanar mig.

Folk beordrar varandra med att göra andra konstiga saker som att ta shorts från varandra, ge lapdsnces och kyssas.

"Chris, har du någonsin testat att kyssa en kille?" Frågar en tjej.
"Nej" säger han.
"Oke, jag beordrar dig att kyssa en valfri kille på munnen då" säger hon sedan. Han tittar på mig, men kollar sedan runt på dem andra eftersom jag blänger lite på honom. Det vore sämst för honom att kyssa mig för då kommer det spridas ett ryckte om att vi är bögar, men det är vi inte. Dessutom vill jag inte att min bästa kompis kysser mig på munnen, det kommer bli stelt mellan oss då. Men samtidigt vill jag inte att han kysser någon annan kille heller av någon anledning. Jag ser hur han närmar sig en kille. Jag vänder bort huvudet en gång till. När folk börjar säga "aaah"  och sådana saker tror jag dem är klara, men det är dem inte. Jag ser hur Chris kysser killen. Direkt efter jag sett det drar dem ifrån. De båda torkar sig runt munnen. Christoffer möter min blick. Jag kollar ner, förstår inte varför det på sistone blivit så jobbigt att se honom göra sådana här saker. Jag önskar nästan att den han kysste var jag nu i efterhand...

"William, har du någonsin tänkt på en kille som något attraherande för dig, om du fattar vad jag menar?" Frågar en tjej mig och väcker mig ur mina tankar.
"N-ej" får jag fram. Det har jag ju aldrig. Men jag ville nyss att min kompis skulle kyssa mig, och han ser bra ut... eller är det bara mina tankar som börjar bli konstiga. Jag menar, jag är ju inte gay...

"Okej, Chris jag

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Where stories live. Discover now