8

163 7 0
                                    

Alexander rent enthousiast de woonkamer in terwijl ik met een brede glimlach achter hem aan loop. Het is zo heerlijk om hem zo te zien genieten. Hij genoot zo erg. Hij zette zich de volle 200% in en de coach was super enthousiast. Maar niemand was net zo gigantisch enthousiast als Alexander. 

Ik twijfel of hij vannacht zal slapen door deze ervaring en de hyperactiviteit. 

''Dat was leuk zo te zien.'' Glimlacht Oliver en Alexander knikt hevig.

''Het was zo leuk! Ik heb ook weer dingen geleerd en het ging goed. De jongens waren ook allemaal heel aardig. Jurre zei dat hij het leuk zou vinden als ik bij ze kom!'' Verteld Alexander blij en Oliver glimlacht breed. 

''Wat fijn, schatje. Ga je het ook doen?'' Vraagt Oliver en Alexander knikt hevig. 

''Heb je een for-'' ''Papa heeft het!'' Zegt hij snel en ik hou de papieren omhoog. Ik kon ze niet vergeten want Alexander heeft iedere minuut gezegd dat we die wel moesten meenemen. ''Waar is Jamie?'' 

''Jamie slaapt, laat hem maar even. Hij was misselijk door Luc die blijkbaar nog een tweede keer op hem gevallen was.'' Zegt Oliver en hij geeft me een korte blik. Godver. 

''Weer? Lucas gaat niet meer bij James op de bank of op bed. Dit is al de zoveelste keer. Vind je het gek dat hij zo lang last blijft hebben.'' Zucht ik en ik kijk rond. 

''Waar is hij eigenlijk?'' ''Mama is hem op bed aan het leggen en Natalie ook. Natalie was super chagrijnig en kan wel wat slaap gebruiken.'' verteld hij en ik knik begrijpelijk. 

''Dan zitten we met Sander opgesloten want die slaapt voorlopig nog niet.'' Knipoog ik naar hem en hij glimlacht verlegen. ''We zijn blij dat je iets leuks hebt gevonden.'' Zegt Oliver en ik knik instemmend. 

''Ik ga even douchen.'' Zegt Alexander en beide knikken we als teken dat dat oké is. ''Hoe was het op het werk?'' Vraag ik zodra Alexander weg is en Oliver zucht. ''Druk en ik ben echt moe nu.'' Zucht hij diep en hij legt zijn hoofd op mijn schouder. Ik sla mijn arm om hem heen en kus zijn slaap. 

''Als je denkt dat het te veel is, moet je dat zeggen he. Het is niet erg, zolang je maar weer beter word.'' Zeg ik en Oliver knikt langzaam. 

''Wat heb jij nog gedaan?'' ''Ik heb Jamie over mijn laatste depressie verteld.'' Zeg ik en Oliver kijkt op. ''Wow echt?'' Vraagt hij en ik knik. 

''Ja, we hebben heel lang gepraat, daarna zijn we in slaap gevallen.'' Zeg ik en Oliver knikt. ''Ik ben trots op jou.'' Fluistert Oliver lief en ik glimlach klein. Michelle komt aangelopen en glimlacht. 

''Ik ga weer naar huis. Redden jullie het zo?'' 

''Ja mam, dankjewel voor alles.'' Zegt Oliver dankbaar en ze knikt. ''Graag gedaan, jongens.'' Ze drukt een kus op allebei onze hoofden en loopt dan weg. 

''Wil je in bad?'' Vraag ik en Oliver kijkt verrast op. ''Ja, dat klinkt eigenlijk wel goed.'' Zegt hij verbaasd en ik glimlach. ''Dan kom ik je zo halen, ja?'' Vraag ik en hij knikt. Ik loop naar boven naar het bad. Ik vul het bad met warm water en gooi er heel veel zeep bij. 

We hebben niet heel veel momentjes samen meer en ik geniet van ieder moment dat we wel met zijn tweeën zijn. Niet dat het vreselijk is, ik hou er van om met mijnheren gezin bij elkaar te zijn, maar alleen met je geliefde is ook wel eens fijn.

''Als ze nu binnenkomen ga ik huilen.'' Mompelt Oliver els hij zijn hoofd op mijn borst rust. 

''Nee, laat papa's maar met rust. Wat is er?'' Hoor ik James vragen en ik hoor Oliver een opgeluchte zucht slaken. 

''Wat is het toch een schat.'' Zegt hij zacht en ik knik. 

''Jij kan helemaal geen luiers vers-'' ''Echt wel! Dat doe ik wel vaker.'' Hoor ik James protesteren en het gerommel verdwijnt terwijl ik zacht lach. 

Ik voel Oliver zijn ogen op me branden. ''Je bent zo mooi.'' Fluistert hij en ik glimlach. ''Nog steeds?'' Vraag ik lachend en Oliver knikt. ''Voor mij blijf jij altijd mooi. Ik kan niet wachten op Hawaii.'' Glimlacht Oliver en ik glimlach ook. ''Ik kan ook niet wachten. Met ons gezinnetje. Met zijn allen genieten.'' Fluister ik blij en Oliver kust mijn schouder. ''Gaan we uit bad?'' Vraag ik en Oliver knikt hevig. Waar komt dat vandaan? Ik draai het putje open en Oliver staat op. 

''Oli... Luc komt super vaak bij ons in de nacht.'' Zucht ik terwijl Oliver eigenwijs mijn onderbroek in de kast legt. ''Dan doet hij dat nu een keer niet. Ik wil jou. Alleen jou vanavond.'' Zegt hij en hij kruipt in bed. 

''Je bent een sukkel. Wel een schattige sukkel. Ik vind het leuk als je zo knuffelig bent.'' Merk ik op en ik besluit de onderbroeken discussie met rust te laten en kruip bij hem in bed. ''Ik vind je niet alleen dan leuk, ik vind je altijd leuk.'' Merk ik op en Oliver lacht. 

''Ik vind jou ook altijd leuk. Kom hier.'' Zegt hij en hij trekt me dicht tegen hem aan. ''Ik mis soms wel eens onze intieme avondjes. Gewoon lekker met zijn tweeën niks doen. James word ook steeds ouder en geeft zichzelf het privilege om laat op te mogen blijven.'' Zegt Oliver en ik knik. 

''Daar dacht ik al aan toen ik het bad aan het maken was.'' Merk ik op en Oliver zucht. 

''Ik zeg niet dat ik de kinderen vervelend vind. Ik vind het gewoon fijn om even met jou alleen te zijn.'' Zegt Oliver en ik knik. 

''Ik weet het, lieverd.'' Zeg ik zacht en ik kus zijn schouder. Oliver is niet vaak het persoon dat dit zegt. Meestal ben ik het, dan knuffelen we even en gebeurd het niet. 

Ik vind het fijn als hij het ook eens uitspreekt. Soms twijfel ik namelijk enorm als hij zulk soort dingen niet zegt. Maar misschien ligt dat aan mij. 

Shit happens III - BXBWhere stories live. Discover now