3.0

17.4K 1K 224
                                    


Yalın: O çocuk sana bir daha öyle sarılırsa abi falan dinlemem deşerim.

Ela: Ela durur mu yapıştırmış cevabı;

Ela: Ya he he.

Yalın: Bak bana he he falan deme oraya gelir sarılarak öldürürüm seni.

Ela: Yalın bey hayırdır size?

Ela: Bakayım sevgilim misiniz?

Ela: Yok değilsiniz.

Ela: O zaman ne bu şiddet bu celal?

Yalın: Geliyorum lan oraya.

Ela: Ay hoşt!!

Yalın: Beni köpeğin yaptın.

Yalın: Ben de zaten bunu istiyordum.

Yalın: Hav hav.

Ela: Gerizekalı msndldm

Konuşmadan çıkıp Tolga ile buluşacağım parka doğru yürümeye devam ettim. Yüzümdeki dikişleri dün aldırmıştık. Bazı kesikler iz bırakmıştı ama zamanla geçeceğini umuyordum.

Yalın ile aramızdaki şey çok güzeldi. Benim onu delice sevdiğimi biliyordu ama ondan henüz beni sevdiğine dair bir cümle duymamıştım. Duymasam da olurdu. Yanımdaydı zaten.

" Ela! " Düşüncelerimin arasında parka vardığımı fark etmemiştim ve karşımda salak salak el sallayan Tolga'yı da yeni görmüştüm. Elimi kaldırıp ufak şekilde sakladıktan sonra indirdim.

Açık havada buluşmak istemiştim. Havanın soğukluğu hoşuma gidiyordu. Bir şey söylemeden banklardan birini işaret ettim ve oturduk.

" Nasıl oldun? " Tolga biz İzmir'de hastanedeyken beni aramıştı ve telefonu Ada açarak ufak bir kaza geçirdiğimi söylemişti.

" İyi gibiyim. " Başını sallayıp denizi izlemeye başladı. Artık şu konuyu konuşup bir an önce gitmek istiyordum.

" Nereden başlamam gerektiğini düşünüyorum da, en başından başlayayım en iyisi. "

" Annem ile babamız daha sevgililerken annem hamile kalmış. Ama babama söylememiş. Babamın çocuk bakabilecek biri olduğunu düşünmediği için beni ondan saklamış. " Lafını kesmeden onu dinliyordum. O da ara sıra duraklıyor ve konuşmaya devam ediyordu.

" Geçen seneye kadar senden haberim yoktu. Annem babamın bizi bırakıp gittiğini söylüyordu her zaman. O kadar öfkeliydim ki babama onu aramaya başladım. Annem sürekli itiraz ediyordu ama dinlememiştim. " Elini cebine atıp sigarasını çıkardı ve yaktı.

" Kullanıyor musun? " Başımı iki yana sallayınca paketi cebine koydu ve anlatmaya devam etti.

" Babamı bulduğumda her şeyin gerçeğini öğrenmiştim. Babamın benden haberi yoktu. Ki öğrendikten son bile pek umursamamıştı. Ama bana seni söyledi. " Bana dönüp tepkimi ölçermiş gibi yüzüme baktı ve yeniden konuşmaya başladı.

" Bir kardeşim olduğunu, ama kendisinin bile seni tanımadığını söyledi. Ve birlikte annenin yanına gittik. Annene seninle tanışmak istediğimi söylediğimde itiraz etmemişti. Sana haber vereceğini söyledikten sonra ben odadan çıktım ama annenle baban konuşmaya devam etti. "

" Babam odadan çıktıktan sonra konuşmaları anlattı. Annene baba olmaya hazır olduğunu söylemiş ama annen senin düzenini bozmamasını söylemiş. Bu yüzden babam tekrar gitti. "

Babama şaşırmamıştım. En başından hamile olduğu halde annemi bırakan adam şimdi babalık yapmaya hazır olduğunu söylüyordu. Annemin buna izin vermeyeceğini biliyordum. İyi ki de vermemişti. Ben şu anki hayatımda gayet mutluydum. Bu yaşıma kadar baba kavramını kullanmamıştım ve bundan sonra da kullanmaya niyetim yoktu.

Y.K | TextingWhere stories live. Discover now