3.2

18.1K 971 479
                                    



Gözlerim kitapçıktaki başka bir soruya kaydığında ben de kaymıştım. On ikinci sınıf olduğumuz için bu haftadan itibaren belirli günler deneme sınavına girecektik. Bu ilk denemeydi. Denemesem de olurdu bence.

" Ya bana ne momentumdan bilim adamı mı olacağım sanki? " Sınavın ortasındaydık ve ben henüz beş soru bile çözememiştim.

" Asıl bana ne indirgenme tepkimesinden ben mi indiriyorum sanki. " Ada da benim gibi isyan ettiğinde arka sıramızda oturan Kerim konuşmuştu.

" Peki bana ne hayvanların üremesinden ben mi sikiyorum sanki? " Kerim'in dediği şeye gülerken öğretmen bana dönüp senden adam olmaz bakışı atmıştı.

En sonunda kalemi bırakıp kafamı sıraya yasladım ve telefonumu çıkardım. Hoca ölmeyi unutmuş yaşlı bir dedemizdi. Biraz da miyopu vardı. Beni görmezdi herhalde.

Ela: Bunlar bizi denek sanıyor herhalde. Denene denene bir hal oldum.

Yalın: Okula gelmediğim için kendimi aşırı şanslı hissediyorum.

Ela: Şanslı it.

Yalın: Bak bak sana hiç yakışıyor mu böyle sözler?

Yalın: Yakışıyor.

Yalın: Bu yüzden söylemeye devam et.

Ela: Seni yerim çocuk.

Yalın:

Yalın: Senin çıkmanı bekliyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yalın: Senin çıkmanı bekliyorum.

Ela: Hadi bana bu fotoğrafı kimin çektiğini söyle.

Yalın: Kuzenim 🙄

Ela: Hadi bana kuzeninin neden yanında olduğunu da söyle.

Yalın: Seninle arkadaş olmak istiyormuş ondan.

Ela: Olalım bakalım.

Bu sırada zil çaldığında hemen ayaklanmıştım. Bugün de bitmişti çok şükür.

" Sevdiğime kavuşmayı beklerken ben de Ela gibi oluyorum. " Ada bunu söyleyip Kerim'e sarıldığında onlara dil çıkardım. Pislikler.

" Boş yapma manitam beni bekliyor. " Hızlıca çantamı toplayıp koşarak sınıftan çıktım. Özledim yiğidimi. Aynı tempo ile okuldan da çıktığımda kapının önünde yavuklumu görmüştüm. Hay tipine kurban.

Koşarak yanına gidip iki yılın acısını çıkarırmış gibi sarıldığımda kollarını belime sardı. Saçlarımı koklayıp bir öpücük kondurdu ve ayrıldı benden.

" Artık şampuan markanı verecek misin? " Omuz silktim.

" Rüyanda. " Sonra da yanındaki yunan tanrıçasına döndüm. Kız Yalın ile kan bağı olduğunu tipinden belli ediyordu. Güzel kız. Kıskanmadım.

Y.K | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin