0.9

16.7K 983 299
                                    


Elim ayağım birbirine dolaşmış şekilde Yalın'a bakıyordum. Şimdi ben neden iki telefon kullandığımı nasıl açıklayacağım? Ya da nasıl bir bahane bulacağım?

'' O kadar zor bir soru sormadım sakar kız. '' Yalın'ın şaka yapıyor olması bile şu an beni rahatlatmıyordu. Rabbim bir çıkış yolu yollasan?

'' Ela telefonumu gördün mü? '' Yengem odamın kapısından girip bana göz kırptığında bir kez daha Saye yengeme şükürler yağdırdım.

'' Aaa burada yenge. Ödevim için almıştım da. '' Yengem gelip telefonu alıp odadan çıktığında Yalın da yatağıma oturdu.

'' Cidden ders mi çalışacağız? '' Gözlerimi devirip yanına gittim. Yatağa yanına oturduğumda kalp atışlarım hiç normal değildi. Ölüyor muyum acaba?

'' Senin sevgilin yok mu? Onun yanına gitsene." İçim acıya acıya bunları söyleyip başımı öne eğdim. Gözlerim yine dolmuştu ve her an bir şeyleri anlayabilirdi.

'' Arkadaşlarıyla alışverişe gitti. '' Başımı sallayıp boş boş oturmaya devam ettim.

'' Ders çalışmayacaksak ne yapacağız? '' Hayatım ben seninle böyle yan yana bir ömür oturabilirim aslında. Artı olarak bir şey yapmamıza gerek yok ki.

'' Pes atalım mı? '' Yalın yönelttiğim soru karşısında şaşkınca bana bakarken ben normal bir şey söylediğim için sakindim. Ne var yahu? Kızlar Pes atamaz mı?

'' Sen Pes biliyor musun? '' Saçlarımı savurup yanından kalktım ve oyun konsolumu açıp kolun birini eline verdim.

'' Ayıp ediyorsun ama. Benden iyi oynayan kız bulamazsın. '' Şaşkınlığı kat ve kat artarken benim oturma organım onu etkilemiş olduğum gerçeği ile arşa çıkıyordu. Bakma bana öyle şaşkın şaşkın. Yerim seni çocuk.

'' Nesine? '' İşaret parmağımı dudağımın üzerine koyup düşünüyormuş gibi yaptım. Aslında düşünmüyorum. Her zaman sevdiğim bey ile karşılıklı lahmacun yemek istemişimdir.

'' Lahmacun? '' Gözleri parladığında gülmek gelmişti içimden. Lahmacunu ne kadar sevdiğini biliyordum ve muhtemelen manitası onunla lahmacun yemiyordu. Dişimin arasına maydanoz kaçar diye yemediğine yemin bile edebilirdim.

'' Hadi bebeklerim alalım bu maçı. '' Yalın parmaklarına bakarak konuşup konsola döndü. Bu manzara karşısında ne kadar onu ısırmak istesem de buna engel oldum. Kendimi Edward Cullen'ın üzerine atlayan Bella gibi hissetmem normal mi?

Oyunu başlattığımda Yalın zaten bildiğim gibi efsane oynuyordu. Ama ben de Ela Kara'yım. Selçuk ağabey ya da Evren ağabey buraya her geldiğinde en az üç el atıyoruz. Ustası oldum anam.

'' Kol bozuk ulan!! '' Yalın en sonunda kolu fırlattığında kahkahalarıma engel olamıyordum. Bana tam üç kez yenilmişti. Üç!!

'' Ya canım ne demezsin. İtiraz ettin diye kolları değiştirdik yine de bozuk diyorsun. Sorun lahmacunu senin alacak olman mı yoksa bir kıza üç kere yenilmiş olman mı çözemedim pek. '' Yalın yataktan aniden kalkıp odanın içinde beni kovalamaya başladığında gülmekten karnıma ağrılar giriyordu.

'' Bana bak sakar kız. Kerim veya herhangi birinden bunu duyarsam o güzel gözlerini oyarım!! ''

Kurduğu cümle ortama bomba etkisinde düştüğünde ikimiz de donup kalmıştık. Az önce bana iltifat mı etmişti yoksa benim beynim ona bu kadar yakın olmaktan dolayı kafayı mı bulmuştu? İkimiz de birbirimize avel avel bakmaya devam ederken odayı Yalın'ın telefon melodisi doldurduğunda derin bir nefes verdim. İsmail Yk Bas gaza mı? Yalın hiçbir şey yokmuş gibi telefonunu cebinden çıkarıp ekrana bakmadan açtı.

Y.K | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin