Kändis

32 1 1
                                    

Klockan började närma sig sent, och Suga hade somnat. Taehyung och Seokjin hade redan åkt till deras hotellrum. Namjoon meddelade att han skulle åka. De nickade. Hoseok och Yoongi följde med också. Sedan var det bara Jungkook, Jimin, Sigge och Ella kvar. Ella textade sin mamma och bad henne hämta dem. Som svar fick Ella ett sms med info om att hon hade tagit ett glas vin, och inte kunde. Ella berättade för resten av gänget. Jimin var snabb med en lösning:

-Ni kan få sova i mitt hotellrum!
-Fast båda får inte plats hos dig, säger Jungkook och ler mot Ella.
-Säker? Vi kan ta ett tåg eller nå...
-Shhhhh, säger Jungkook och placerar finger på hennes läppar. Det blir jättebra.

De packar ihop de sista grejerna och går ut genom dörren, genom korridoren och ut i den kalla kvällsluften. Jimins bil står parkerad utanför. Det är en stor tesla, svart. Egentligen skulle de bara behöva gå några meter, men vägen känns längre på grund av alla galna fotografer. Ella viskar i Jungkooks öra:

-Det här kommer komma ut på nyheterna.
-Och? Svarar Jungkook. Det är ju bara jag, Jimin och våra sminköser.

Ett gäng vakter tar tag i Jimin och Jungkook och leder dem till bilen. Sen kommer de tillbaka och tar Ella och Sigge också. Det var en speciell känsla, tycker Ella. Cirka 50 pers som står och fotar Ella och Sigge. Det har aldrig hänt förut. När de väl sitter i bilen hoppar vakterna in i en bil framför och en bil bakom Jimins. Ella och Sigge tittar chockat på varandra och tänker nog samma sak; de sitter i Park Jimins bil. Ella och Sigge sitter i baksätet, Jungkook sitter i passagerarsätet och Jimin kör. Ella messar sin mamma att de checkar in på hotell. Hon ler brett mot Sigge. Den känns som en dröm. Det var jättebra med bara konsert, men nu ska de sova i samma rum som dem också! Ella kan knappt tro sig själv när hon tänker på det. Efter ungefär en kvart är de framme vid ett stort lyxigt hotell. Jimin stannar bilen och tittar på Sigge genom backspegeln. Jungkook harklar sig och Jimin hoppar till.

-Vi är framme nu.

De hoppar ur bilen och vakterna griper tag i dem. Ingen av dem hade märkt att det stod ännu fler fotografer här. De tar sig in till hotellets lobby, och sedan upp för trapporna. De går igenom en korridor och Jungkook stannar framför dörr 18.

-Här är mitt rum, Ella. Jimins är därborta runt hörnet. Vill du sova hos Jimin eller...

Innan han hunnit avsluta meningen har Ella gått in i sviten.

-Wow!

Jungkook går in han också och stänger dörren.

-Jag är glad att du gillar det, ler Jungkook.

Han sätter sig på sängen.

-Du kan sova här, jag kan lägga mig på soffan, säger han mjukt.

Ella nickar försiktigt och kryper upp i sängen. Hon tittar in i Jungkooks ögon. De är sådär vackert bruna. De sitter där och tittar på varandra, tills Jungkook reser sig upp och går bort mot soffan. Ella drar täcket över näsan. Det luktar gott, och tanken på att Jungkook har sovit här slår henne. Ella låtsas sova, men tittar på Jungkook han rör sig elegant fram och tillbaka i rummet för att fixa saker. När han är klar tar han av sig linnet. Ella spärrar upp ögonen. De musklerna hon tidigare råkat röra vid syns nu tydligt. Ella undrar om han ens är mänsklig. Jungkook lägger sig på soffan och sveper in sig i en grön filt. Ella låter ögonen falla ihop och hon somnar, i samma säng som hennes största idol sovit i ett dygn tidigare.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 22, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

An Unexcpected Love Journey-SwedishWhere stories live. Discover now