ღ 32 ღ

293 42 4
                                    

(Visszatértem emberek ;) )

2017. Március 16

Taehyung szemszöge

Egy hónapja, hogy elkezdtem a kemót. Egyes napokon jól érzem magam, máskor pedig, mintha nem is én lennék. Van amikor ki akarok menni, és máskor csak az ágyban akarok rohadni.

De jól vagyok...legalábbis, szeretem azt mondani magamnak, hogy jól vagyok.

Ah, emellett. Kopaszodom. Igen. Pár nappal ezelőtt, miközben fésültem a hajam, észrevettem, hogy több hajam hullik ki, mint általában. Tudtam, hogy hullani fog a hajam, de...basszus...tényleg nem akartam úgy kinézni, mint Caillou.

A tükörbe néztem, végighúztam a kezem a hajamon, és láttam néhány hajszálat a kezemben.

Megharaptam a számat,  visszatettem a sapkát a fejemre, és visszasétáltam az ágyamhoz, ahol Jungkook volt. "Jól vagy?" Kérdezte.

Bólintottam, majd melléfeküdtem. "Fáradt vagyok, ez minden..." Motyogtam.

"Ma még nem ettél, legalább egyél valamit, mielőtt alszol, oké?"

Sóhajtottam. Nem akartam enni, de tudtam Jungkook nem hagyna békén, ha nemet mondok. "Oké.." Felültem.

Most egy joghurt, egy almalé és egy Jungkook anyukája által készített szendvics előtt ültem. Mosolyogtam, megköszöntem neki, ahogy elkezdtem enni, mindent lekényszeríteni. Reméljük, hogy lent is marad.

Ezután, hátradőltem, és megsimogattam a hasam. "Fáj?" Hallottam Jungkookot. Megráztam a fejem. "Tele...nagyon tele.." Mondtam, ahogy mohón kinyújtottam a kezem. "Ölelés."

Néztem, ahogy Jungkook arrébb tolta az ételt, és megtörölte a kezét, mielőtt kimászott a kerekesszékéből és rá az ágyra.

Együtt feküdtünk, élvezve a csöndet, mielőtt Jungkook kinyitotta a nagy száját.

"Nem akarok lenyírni a hajad?"

Úgy néztem rá, mintha őrült lenne. Oké, mi van? "Mi?"

"Könnyebb lesz...plusz nem fogsz úgy kinézni mint valami drogos." Megütöttem.

"Ow, nem úgy értettem-..Szeretlek." Félénken mosolygott. Csak a szememet forgattam és hátradőltem. 

Gondolom tényleg jobb lenne levágni. A hajam gyakorlatilag napról napra hullik ki, és nincs szükségem arra, hogy elijesszem a kisgyerekeket azzal, hogy kis darab hajcsomók állnak ki a fejemből csak néhány helyen.

"Aha...persze..." Vontam meg a vállam.

Jungkook mosolygott, megpuszilta  a homlokom, mielőtt lemászott az ágyról, és a kerekesszékébe ült. Megfogta a táskáját, és kivette belőle a hajnyíróját.

"Mióta van neked olyanod?" Kérdeztem.

"Mindig is megvolt.."

"Mikor volt az utolsó alkalom, hogy használtad?"

"Amikor tizenkettő voltam, és le akartam nyírni a hajam."

Röhögésben fakadtam ki.  "Egy bilihajvágás, levágtad a hajad-" nem tudtam befejezni a mondatom, mivel megállás nélkül röhögtem.

Jungkook ott ült, arra várva, hogy Taehyung lenyugodjon, ami nem történt meg. "Gyere a fürdőszobába, amikor befejezted."

Taehyung elképzelte Jungkookot bilihajjal és emiatt addig nevetett ameddig el nem kezdett fájni a hasa, és elkezdett köhögni. Megfogta a torkát, egy kicsit megdörzsölte, mielőtt a fürdőszobába ment.

"Vedd le a-"

"Csinálhatom én?"

"Nem... azt sem tudod hogy kell, gyerünk."

Sóhajtottam, lassan levettem a pólót és lenéztem.

Jungkook megfordított, hogy ránézzek. "Te Kim Taehyung, tökéletes vagy mindenféleképp." Egy gyenge puszit adott a számra.

Oké, ez cuki volt. Ő cuki. Cuki ő.

Kuncogtam a saját gondolatomon, és bólintottam. Zúgó hang volt hallható, és Jungkook elkezdte, amit tennie kellett.

Félig kész, és egyre jobban kopasznak nézek ki, nem úgy, mint egy drogos. Egy gyors vágás volt, egy pár perc, és a kopasz fejemet néztem, megfogtam és Jungkookra néztem, aki mögöttem állt.

Sosem vettem észre, hogy magasabb mint én. Ránéztem, majd Jungkook az arcát a vállamra tett, megpuszilta és karjait körém fonta.

"Gyönyörű vagy." Súgta a fülembe.

Lenéztem, úgy mosolyogtam, mint egy idióta. Éreztem, ahogy újra megpuszilja a vállam, mielőtt elengedett, és visszaült a kerekesszékébe.

Egy pár percet magamra szántam, a fejemre néztem, mielőtt megint feltettem a sapkát, és az ágyamhoz mentem, mivel kicsit kábának éreztem magam.

Azt a napot szinte átaludtam, de amikor felkeltem, Jungkook és anya beszélgettek.

Jó volt tudni, hogy anya támogatta a kapcsolatunkat. Ő az első valódi kapcsolatom. Csak remélem a végén nem töröm össze a szívét..

Egy kicsit megvakartam a nyakam, és magamra húztam a takarót. Oké, most érzem, hogy a kaja jön vissza. 

Nem akartam túl egyértelmű lenni, hogy hányni fogok, de az öklendezés hallatszott, és abban a pillanatban a fürdőszobába rohantam.

Épp időben értem a wc-hez, kiengedve az ételt, amit korábban ettem. Undorító.

Csodás. Kibaszottul csodás.




Best of me II  кσσкν✔️Where stories live. Discover now