ღ 07 ღ

478 58 3
                                    

2016. December 24

23:45

Ki gondolta volna, hogy én, Jeon Jungkook kórházban tölteném a karácsonyt ebben az évben?

Minden ki volt díszítve. Míg az IV táskámon is karácsonyi matrica volt. Anyukám tényleg nagyon szeretett díszíteni. Habár ebben az évben, nagyon nagyon nem kedveltem a karácsonyt.

A családom egy órája ment el, habár ez elfogadható volt figyelembe véve, hogy más dolguk is van. Nagyon utálok egyedül lenni. Persze, néha ez nyugtató lehet, de technikailag minden nap minden egyes percét ebben a kórházi szobában töltöm. Bezárva a négy fal közé.

Szóval itt vagyok, a kórház folyosóján gurítva magam. Csak néhány ápolót lehetett látni, akik Boldog Karácsonyt kívántak nekem amint elhaladtam mellettük. Az egyetlen dolog amit tettem, hogy mosolyogtam egyet, mielőtt az arcom újra kifejezéstelenné vált.

Aztán elkezdtem gyorsabban menni. Egy kicsit előrébb hajoltam és engedtem, hogy a testem úrrá legyen rajtam, majd felmordultam mikor felnéztem. Hirtelen a kezeim megfogták a kerekeket, ami így nyikorgó hangot adott ahogy megállt.

Egy sötét szőke hajú férfi volt előttem, egyik kezében tartotta az IV csövét, míg a másikkal jelezte nekem hogy álljak meg.

Pislogtam egyet, a fejemet egy kicsit oldalra fordítottam, ahogy a kifejezéstelen arcú fiúra néztem.

Hirtelen egy kis mosoly jelent meg az arcán, négyszögletes mosoly(boxy smile) és a keze most már kézrázó pozícióban volt. Gondolkodás nélkül kinyújtottam a kezem és megfogtam a másik fiú kezét.

"Kim Taehyung."

Kim Taehyung.

Gyönyörű név egy gyönyörű fiúnak.

Best of me II  кσσкν✔️Where stories live. Discover now