kapitola18

43 4 6
                                    

Milujem jeho pery {milujem ho celého} ktoré sa stali mojou drogou........
Svoje ruky ktoré mal na mojích bokoch premiestnil na môj zadok. Vyzdvihol ma na linku a ja som mu obmotala nohy okolo jeho pasu. Tak sme vušli až do mojej izby. Dvere zatvoril nohou a oprel na mna ne. Kým som ja vzdychala tak on robil cucfleky na krku. Keď mal svoju prácu hotovú tak ni povedal:
"Milujem ťa a to sa nezmení. Miloval som ťa,milujem ťa a vždy ťa budem milovať. Si moje všetko môj život,máš celé moje srdce a ak odýdeš tak moje srdce prestane biť a ja zomriem" a keď dopovedal svoj monológ tak som to isté začala rozprávať ja.
"Milujem.ťa a to sa nezmení. Milovala som ťa,milujem ťa a vždy ťa budem milovať. Si moje všetko môj život dôvod žiť,máš moje srdce a ak mi odýdeš tak to neprežijem. Si človek kvôli ktorému je môj život štastný a najdôležitejšie SI LEN MÔJ A JA ŤA NIKOMU NEDÁM" povedala som a hneď ma Leo položil na postel. Keď ma položil tak mi stihol vyzliesť tričko. Ja aby som nebola pozadu tak som mu urobila to isté. Musela som riadne slintať keď som videla aké má krásne telo. Proste nádhera čo viac povedať. Keď si všimol že nad ním slintám tak sa len usmiať a pokračoval vo svojej robote. Až kým sme neskončili nahí(dalej si domysli lebo ja neviem písať takéto sexualne scény😂😂❤ale je to pravda).
Ráno som.sa prebrala a videla som Lea iba v boxerkách a ja som bola v jeho mikyne ktorá voňala ako on.
Jasné že som neprestála fetovať jeho mikynu(kto by chcel tiež,ruka hore. A ak si fanúšička Charlieho tak to isté😂😂)
"Dobré ránko slnko mojích očí" povedal a ja som sa mu zahladela do očí. Milujem jeho oči má ich iné ako druhý chalani. On ich má krásne.
"Dobré rano,macko(áno musela som použiť prezívku z knihy LEN TY v ktorej vystupuje Charlie)" povedala som a hneď som bola zapojená do bozku ktorý bol nádherný. Išla som pripraviť ranajky keďže sme nemali včera večeru. Ako som vchádzala do kuchyne tak som potrebovala ísť na wc ale zvracať. Keď som dobehla na wc-cko tak som rozmýšlala čo som.vlastne včera zjedla. *Ale ja som nič nejedla*povedala som si v mysli.
*A do frasa ja som asi tehotná*pomyslela som si. Ale ak je to pravda tak je to hrozné. Nie žeby som to dieťa nechcela ale neviem ako zareaguje Leo. Bojím sa jeho reakcie. Čo ak sa mu to nebude páčiť a ja budem musieť ísť na interukciu?? Nie Leo taký nie je. Počkať koľkého je dnes? opýtala som sa sama seba. Predca 21.11 dnes máme výročie. Už sme rok spolu. Bože ten čas tak letí keď ste s osobou ktorú milujete. Rozhodla som sa že si skúsim urobiť tehotenský test. Je pozitívny som taká rada.
"Láska musím ti niečo "povedala som nervózne.
" čo sa stalo láska?"opýtal sa ma a ja som sa akoby zasekla.
"Nooo....
Pokračovanie nabudúce...
Áno napísala som že vydám kapitolu až cez výkend ale nemala som čo robiť. Btw táto kapitola má cez 500 slov.
S pozdrav Miky

Bars and MelodyWhere stories live. Discover now