kapitola 3

135 9 17
                                    

Večer na koncerte:
Vyrazila som na koncert a videla ich. Môj sen sa naplnil! Išla som na M&G a poprosila som o podpis a fotku a Charlie sa so mnou začal rozprávať. Bolo to super ale pokiaľ som nevidela Lea. Zistila som že to jemu som dávala moje jahody ktoré hľadal. Lebo mal oblečené tie isté veci.

(Aby ste mali predstavu ako vyzeral :) ) Prišieľ ku mne a povedal mi:„Ďakujem za jahody,”opdovedal a znova sa krásne usmial

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Aby ste mali predstavu ako vyzeral :) )
Prišieľ ku mne a povedal mi:
„Ďakujem za jahody,”opdovedal a znova sa krásne usmial. Ja ten úsmev milujem! Ja som iba mlčky prikívla a iška som si stúpiť k zábradľu aby som bola na koncert na skvelom mieste(Bell nešla lebo jej bolo zle,takže som išla sama)
Koncert bol super.
Po koncerte:
Leo a Charlie ma pozvali na buble tea a chceli ma poznať.
„Čo ta zaujíma?”spýtal sa Charlie.
„Všetko čo sa týka hudby,”povedala som a usmiala.
Pohľad Lea:
Milujem ju ale neviem že či ona mňa. Mám pocit že sa jej páči Charlie ale keď bude štastná tak jej to budem priať nech bude s kým chce. Pýtate sa čo na nrj milujem? ÚSMEV. To je na nej najkrajšie. Dľho som nič nepovedal tak sa na mna pozerajú ako na idiota. „Aké máš záľuby Leo?”spýtala sa ma tá krásna ktorü milujem. „Rep a možno nejaký sport prečo?”spýtal sa a bol prekvapený.
Pohľad Bett:
„Zaujíma ma to,”povedala som a myslela som si že som povedala niečo zlé.
„Ďakujem chalani ale už musím ísť domov naozaj sorry,”povedala som a odišla.
Pohľad Charlieho
Je krásna ale nemilujem ju mám Ann. Ale Leo je do nej buchnúti až príliž. Je to na ňom strašne vidno. Som rád že si našieľ niekoho koho naozaj miluje.
„Leo?”spýtal som sa. „Počúvam?”opovedal mi otázkov a on vie že mi to strašne vaďí!!!! LEO!!!
------------------------------------------
Ďakujem za prečítanie dalšej kapitoli dúfam že sa páčila.ja viem nie je to zaujímavé ale pozdejšie bude (ak sa vám to bude páčiť) a môžete zanechať VOTE a KOMENT.🙂

Bars and MelodyWhere stories live. Discover now