1♡

304 12 0
                                    

,,Winter Park Resort, Colorado."

Všetci sme sa uprene s úsmevom dívali na blondínku Taylor, ktorá nám spríjemňovala štvrtkový večer parodovaním našej úhlavnej nepriateľky.

,,A potom..," Začala sa smiať a my spolu s ňou. ,,..tá krava si..prefarbila si vlasy na blond. A viete prečo?"

,,Pretože ti závidí tvoje vlasy." Povedala som naraz spolu s Alexis, až sme sa na seba usmiali.

Sedeli sme za malým stolom, za ktorý sme sa poriadne ani nezmestili, ale ja som sa nesťažovala, pretože som mala miesto.

,,..zastavila ma a povedala mi, aby som jej upratala izbu. Vyzerám snáď ako jej slúžka?" Rozčuľovala sa ako vždy a my sme ju pozorne počúvali.

,,I tak ju upratala Courtney, že?"

Pozrela som sa na Moniku, ktorá prehovorila a dosť okato som ju prepichla pohľadom.

,,Cora!," Zakričala pripitá Taylor až sa postavila z Tobiasovej náruče a mierila na mňa ukazovákom. ,,..Ty si sa úplne zbláznila?!"

Tobias ju nežne chytil za ruku a stiahol ju opäť na svoje kolená.

,,I tak som to musela upratať ja. Teba chcela len vyprovokovať a mňa opäť ponížiť, pretože ona sa správa ako sprostá majiteľka, ktorá vyštudovala päťdesiat rôznych univerzít a ja som len úbohý personál." Šomrala som nahnevane.

Všetci sa v tichosti na mňa dívali. Ja som sa však načiahla za svojim poloprázdnym pohárom červeného vína a vypila som ho do dna.

,,Nie si úbohý personál. Si naša priateľka a moja najlepšia priateľka," Vzala si svoj plný poldecák lacnej vodky. Polku obsahu vyliala na svoje rifle čo ju rozosmialo a neskôr sa mi pozrela do očí. ,,..na Courtney. Našu princeznú."

Pousmiala som sa, pretože všetci prítomní zopakovali jej slová a pripili si.

,,Hej Courtney," Zašepkal mi ryšavec Gus, ktorý sedel vedľa mňa a svoju stoličku si prisunul bližšie ku tej mojej. ,,..opäť ťa neprijali?"

,,Slovko opäť až príliš bolí. Skôr povedzme, že nie som vhodná adeptka pre ich hotel."

Len prikývol a nesmelo sa usmial.

,,Tí dvaja si dnes rozhodne užijú." Hlavou kývol na Taylor, ktorá sa vášnivo bozkávala s Tobiasom.

,,Dúfam, že nie. Skôr si myslím, že Tay bude zvracať."

Tobias šalel láskou ku krásnej Taylor, ktorá jeho city opätovala až keď bola pod vplyvom alkoholu. Preto sa ju Tobias snažil vždy trocha pripiť, ale ona sa nebránila.

,,Taylor už nenalievajte, pretože ju zas budeme zaskakovať." Hovorila podráždene Natasha, pretože tá ju zaskakovala najčastejšie.

,,Zajtra má prísť ten zasran arogantný..,"

Rusty viac hovoriť ani nemusel, pretože sme všetci vedeli koho má na mysli. Za našou úžasne snobskou Chantal mal prísť jej namyslený a arogantný priateľ Brandon.
Dokonalý párik..

www.zamilujsadomňaprosím.skWhere stories live. Discover now