Chapter five

115 3 0
                                    

Ahojky lidičky,jen abych vás nemátla,tahle část je o dva roky dříve a je z pohledu Jakea.

...........................................................

"Je mi to moc líto,pane Hamingsone,ale kvůli vaší docházce vás musíme vyloučit." oznámil mi ředitel a já jen přikývl.

Ani jsem se nedivil,do školy jsem chodil tak jednou za měsíc. Mýho bratra Jerryho vyhodili půl roku přede mnou,kvůli stejnému důvodu.

Oba jsme najatý u otčíma,aby jsme dělali špinavou práci. Musíme unést jakoukoli mladou holku a odvést ji daleko na chatu,pak se o ní postará otčím a jeho parta. Mají tam různé nástroje na mučení a bůh ví co ještě. Nikdy se tam moc nevyspíme,ikdyž spíme o 2 patra nahoře,protože když je mučili,tak hrozně křičely.

Jednou tam můj bratr odvezl moji spolužačku,nemohl jsem se dívat jak trpí. "Jerry proč to vlastně děláme?" zeptal jsem se bratra,když jsme unášeli Miu na chatu. Jeli jsme tam skoro 13 hodin a ona celou dobu prospala omráčením,aby nemohla pozorovat cestu a tak zjistit,kde je. Bratr ji opatrně vyndal z auta,přehodil si ji přes záda a nesl dovnitř. Ležela na něm jako pytel brambor a bylo mi jí líto. Tohle si ona nezasloužila.

"Víš Jackie,sám nevím,proč to děláme. Prostě je to naše práce a hotovo." konečně mi odpověděl. "A to ti neni těch dívek ani trochu líto?

"Tak jako to víš že je,ale už jsem si zvykl. A ty bys měl taky." řekl chladně a zašel s Miou do chatky. Vyšel schody,vybral jeden pokoj,ve kterém měla být,než přijede otčím a jeho parta a začnou s mučením.

Opatrně ji položil na zem,z kapsy vyndal pouta a připoutal ji k topení.

Týden tam takhle přežívala o vodě a chlebu,než dorazili. Stihl jsem za ní ještě dojít. "Mio? Musíš to vydržet,nevím co tě čeká,ale slibuju ti,že tě odsud dostanu. Tak jen prosím vydrž."

........................................................................

Co myslíte,povede se Jackiemu pomoct zachránit Miu?
Taaakže lidičky,jelikož nám vypadla doma wifina,tak vám to zveřejňuju až dneska. Snad si to užijete. Do komentářů můžete napsat váš názor na příběh.
Miluju vás ❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

UnesenáWhere stories live. Discover now